Drónoké a jövő, ezt most be is bizonytjuk!

Elképesztő drón hírek

Szerző: TB - 2019.04.05.

A drónok napról napra egy nagyobb népszerűségnek örvendenek, mindek következtéen egyre szélesebb körben lehet őket felhasználni az élet szinte minden területén. Elképesztő funkciók és fejlesztések jönnek, és a legújabb drónokkal már akár az egész világot is felfedezheted. Csodáld meg a világot úgy mint a madarak, és élvezd a repülés elképesztő élményét mint a profik a legújabb technológiáknak köszönhetően.

 

Ismerjétek meg a drónokban rejlő széles lehetőségeket.

A drónozás mára már nem csak egy hobbi. Számos területen nagyon hasznosnak biznyult, így a mindennapokat megkönnyítő eszközkén is nézhetünk rá. Sokszor íttunk már arról mennyire széles körben hasznosítják a drónokat, most egy fiss cikkben összeszedtük az elmúlt hónapok fejleményeit. A drónozás mindnekit rabul ejt, hiszen egy olyan élményt és adrenalin löketet ad, amit mással nem igazán lehet pótolni. A repülés, és a magasból látott világ kihagyhatatlan élmény, és aki egyszer kipróbálja képtelen abba hagyni. 

 

DJI Tello nagy megújulása

A DJI a legnagyobb drón gyártó a héten újabb drónnal jelentkezett. Eddig legszélesebb körben elterjedt szelfi drónja, a DJI Tello drón egy új kiadást kapott, kedvezve a Marvel rajongóknak. Az Ironman témában elkészült drón még több trükkre képes mint elődei, ráadásul külleme mindnekit levesz a lábáról. Ennek a kis drónnak nagy előnye, hogy kialakítása és kis termete miatt bárhova könnyeédn magaddal biheted, ráadásul az irányítási gyerkejáték. Érdemes megnézni ezt az újítást, hiszen valóban egy mesés kezdő, és hobbi drónról van szó, ráadásul az ára is baráti. Ha felkeltette érdkelődésedet, KATTINTS IDE!

 

Amazon drón házhozszállítás

Az Amazon az egyik legnagyobb online rendelős cég, akik nem kisebb ötlettel álltak elő, minthogy megoldják a drónok általi házhozszállítást. Évek óta kísérleteznek vele, hiszen így sokkal könnyebb, pontosabb és menőbb lesz házhozrendelni. Abszolút presztizs kérdést csináltak belőle, de az alábbi videó láttán már nem is tűnik annyira elvetemült ötletnek. Szerintetek valah tényleg képesek leszek drónokkal megoldnai a csomagok házhozszállítását?

Kínai nagy drón show

Több mint 1 milliárd ember figyelte a svájci székhelyű Verity Studios által létrehozott beltéri drone show-t Kína központi televíziójának kínai újévi előadásában február 5-én. Ezzel történelmet írva a drónozásban, hiszen ilyen műsor drónok részvételével még nem készült a világon. A világ legnézettebb televíziós műsoraként számontartott műsorban az előadás során 88 darab microdrónt lehetett összeszámolni, melyek összehangolt koreográfia alapján tándoltak, a legnagyobb kínai zenei csillagok, a Sun Nan és Jason Zhang felett. A dallamok alatt a drónok a színpad hátsó részéről piros lámpákkal díszített „drone-jelmezekben” repültek mint a pillangók, melyeket a a virágzó cseresznyefáknak öltözött több mint 50 előadóművész kísért a még tökéletesebb végeredmény elérése érdekében.

 

 

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket