Megmutatjuk mikre figyelj ha drónodat is magaddal szeretnéd vinni a nyaralásra

Drón szállítási szabályok, ha a nyaralásra is vinnéd magaddal kedvenc drónodat

Szerző: TB - 2018.06.22.

Szerencsére a drónozás ma már egyre elterjedtebb, és sokan gondolják úgy, hogy a nyaralás során felfedezett különleges szépségű helyeket nem csak a földről, de a levegőből is szeretnék megörökíteni. Fontos kérdés azonban, hogy hogyan szállítsd olyan messzire a drónodat biztonságosan, úgy hogy minden szabályozásnak megfelelj. Most megmutatjuk, mire készülj, ha a drónodat magaddal szeretnéd vinni a nyaralásra is. 

Most mindent megtudhatsz a drónszállítás szabályairól

A drónozás ma már elképesztő népszerűségnek örvend, ezért egyre többször merül fel a kérdés főleg a nyári szezonban, hogy miként is lehet szállítani az országhatáron túlra a drónokat. Nagy szerencse, hogy ennyien gondolják úgy, hogy a nyaralás során felfdezett tájakat, élményeket a levegőből is érdemes megörökíteni, hiszen így egyre több mesés drónfotóban és videóban gyönyörködhetünk majd az interneten. 

 


A legjobb gépeket, mint a Phantom termékcsalád drónjait nehézkes lehet szállítani, hiszen súlyuk sem kevés, és ráadásul elég nagy helyet is foglalnak el, pedig egy DJI Phantom 4 Pro drónnal elképesztő felvételeket készíteni ezért kár lenne, ha otthon maradna a nyaralásról. Profi kialakítsáuknak köszönhetően ezek a drónok elképesztően könnyen irányíthatók, emellett pedig 4k-s felvételekre is képesek, így valóban jó minőségben készíthetjük el felvételeinket a repülés során. Ha felkeltette érdeklődésedet ez a különleges drón akkor KATTINTS IDE!

 


Értelemszerűen minden országnak meg van a saját szabályozása a drón repülést illetően, de nem csak a repülésre, hanem a szállításra is főleg, ha repülővel érkezel a nyaralásod helyére. Ezért talán a legnagyobb figyelmet a repülőkön való szállítás igényli, hiszen nagyn rossz helyzetbe hozhatjuk magunkat, ha a rossz felkészülés miatt mégsem engedik fel drónunkat a gépre. Ha kocsival utaztok, akkor sokkal egyszerűbb a helyzet, hiszen az EU-n belül semmilyen követelmény nincs aminek meg kell felelj a határátlépéskor, viszont az EU határain túl ismerned kell az adott osrszág repülési szabályait. 
 

A cikk folytatásáért lapozz a következő oldalra!

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket