notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További részletek itt!

Hogyan keress pénzt drónozással? Mutatjuk a legjobb üzleti ötleteket drónokkal!

hirdetes

Hobbiból üzlet? 5+1 mód, hogyan kereshetsz pénzt a drónozással!

CsN
Facebook logo

KÖVESS MINKET

FACEBOOKON

A drónreptetés egyre elterjedtebb hazánkban is. Bár nálunk még a legtöbben csak hobbiként használják, a drónfelvételek azonban ennél jóval többet érhetnek! Mutatunk 5 üzleti ötletet, amelyek segítségével drónoddal kereshetsz pénzt! 

Legjobb üzleti ötletek drónokkal

Ha már régebb óta foglalkozol drónokkal, talán nem fog meglepetésként érni, hogy a lélegzetelállító felvételek mellett mennyi mindenre lehet jó, és mennyi mindent tudhat egy drón… Ha azonban még csak most ismerkedsz a drónozás gondolatával, és még első géped sem érkezett meg, érdemes utána nézned a legjobb belépő szintű drónoknak, és kipróbálni ezt a merőben új világot! 

A drónok felhasználása a marketingben 

Egy vállalkozás hirdetése a mai reklámzajban rendkívül összetett feladat, ahol az egyik legfontosabb feladata a cégvezetőnek, hogy kiemelkedjen a többi közül. Ezt a legjobban a vizualitás növelésével lehet elérni, így az erre alkalmas – vizuálisan erős – vállalkozások, helyek életében rendkívül fontos szerepet tölthet be a közeljövőben a drónos videók készítése.


Egy étterem, egy hotel vagy épp egy rendezvényhelyszín, egy nyaralóövezet, de bármilyen látványos, nagy területet lefedő szolgáltatás esetében is hatékony megoldás lehet a drónos felvételek készítése reklám céljából. 

Rendezvényfelvételek drónnal

Beszélhetünk akár egy fesztiválról, egy előadássorozatról, de éppen egy esküvőről is: a rendezvények vizuális dokumentálása régre visszanyúló divat eredménye. Szinte minden ilyen jellegű eseményen forgolódnak a fotósok (függően a rendezvény nagyságától akár többen is)… De mi lehet még ennél is egyedibb?

hirdetes


A drónfelvételek készítése rendezvényeken, eseményeken egyre szélesebb körben terjed el, az igény pedig hatalmas! 

Keresés, mentőakciók drónokkal

Bár hazánkban ez a szektor egyelőre csak nonprofit verzióban jelent még meg, külföldön egyre több helyről lehet hallani, hogy drónos csapatok állnak rendelkezésre egy-egy mentőakció során. A mozgékony, repülésre és videófelvételek készítésére alkalmas szerkezetekkel sokszor jóval gyorsabban és alaposabban tudnak végig vizsgálni nagyobb területeket is – ezzel felgyorsítva az esetlegesen eltűnt személyek, háziállatok megmentését. 

hirdetes

Videóklippek forgatása drónokkal

Ahogy minden más területen is, úgy a zenei vagy egyéb videóklippek gyártásakor is megszületik lassan az igény valami újra. A régi, rendkívül költséges légifelvételeket ma már gyakran helyettesítik drónokkal, ám szolgáltatás-szintjén ez még egy kiforratlan biznisz.

Földmérés drónokkal

Ha nem vagy jártas sem a földmérés, sem a drónozás világában, ez a megoldási javaslat talán egy kicsit furcsának hangzik, pedig bizony, hogy működő vállalkozás! Régebben a klasszikus földmérési technika során sokszor, sok ember járta körbe az adott területet, mire megszületett az eredményt… Természetesen a hivatalos útja a földmérésnek továbbra is a helyi földhivatalok felkeresése, ám a sokszor igen hosszadalmas munkafolyamatot drónokkal is lehet helyettesíteni!  

+1 YouTube csatorna és infleuncerkedés drónokkal

Az influencerek világát éljük. A tartalom a király, az influencer pedig a birodalom vezére – amiből ma már rengetegen meg is élnek. Hazánkban talán ez a pálya még kissé nehezített helyzetben van, de nálunk is rendkívül sok influencer fejlődik nap, mint nap. Egy olyan speciális területen, mint a drónozás pedig, érdemes lehet az elsők és leghíresebbek közé bekerülni- és valódi véleményvezérként elhíresülni! 

Akár a YouTube csatornád nézettségével is kereshetsz pénzt, ám ez a nehezebbik út, hiszen a videómegosztó oldalon tisztes keresetet szedni a nézettség után igen nehéz és időigényes feladat. Ha azonban a legszebb felvételeid elhíresülnek, ha Te magad leszel a légifelvételek egyik híressége, akár rendszeres megbízásokat is hozhat! 

 

 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS
hirdetes

Szótár

Boríték

A borítéknak rengeteg használati módja van, eredeti rendeltetése azonban az, hogy megírt... Tovább

Méz

A méz egy emberi fogyasztásra alkalmas, különleges anyag, amelyet a méhek állítanak elő a... Tovább

Tovább a lexikonra