Elképesztő mikre képesek a drónok a mezőgazdaságban!

Bejelentkezés  |  Regisztráció  | 2019. Február 19. Kedd - Zsuzsanna
hirdetes
 | Szerző: Bella
címkék: Lenyűgöző technika

Elképesztő segítséget nyújtanak a drónok a mezőgazdaságban!

hirdetes
Próbáld ki Te is munkád során a drónokat, melyek megkönnyítik a nehéz feladatokat!

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

A drónok elképesztő ütemben kezdtek terjedni az elmúlt években, minek köszönhetően a felhasználási területei is egyre nőnek. Nem csak szórakozási céllal gyártanak ma már drónokat, hanem akár a mezőgazdasági munkákban is nagy segítséget jelenthetnek, vagy akár az orvoslásban. Nézd meg hogyan tudnak neked segíteni a munkád során a drónok. 

A drónok egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek, ami nem is csoda, hiszen egy olyan látvány világ, és szabadság tárul az ember elé repülés közben, ami semmi máshoz nem fogható, ráadásul mindez elérhető áron. Így szépen lassan az elmúlt két évben bekúsztak a drónok a mindennapjainkba, a lakásunkba, és lassacskán még a munkahelyünkre is. Sok cikket olvasni a drónok különleges felhasználási területeiről, mint például az emberi szerv szállítása vagy az Amazon kísérlete arra, hogy a megrendelt tárgyakat drón postával juttassák el a megrendelőkhöz.

hirdetes

 

Míg napvilágot láttak nagyon merész ötletek, mint a kátyú foltozás drónokkal, addig olyan ötletek is születtek a drónok felhasználására, melyeknek nagy volt a realitásuk, és így könnyedén megvalósíthatók lettek a mindennapokban. a mezőgazdasági felhasználása a drónoknak pont egy ilyen ötlet volt. Nagyon hasznos, könnyedén kivitelezhető, és anyagiakban sem annyira megterhelő, ráadásul a legtöbb esetben hamar visszahozta az árát. Lássuk is melyik drónt hogyan lehet felhasználni a mezőgazdasági munkák során. 

 


Az igazi mezőgazdasági drón


Azösszes fejlesztés közül a legismertebb a kifejezetten mezőgazdasági munkák segítésére kifejlesztett DJI Inspire 1 mezőgazdasági drón lett, mely méltán híres erről a tulajdonságáról. A fejlesztések során próbáltak minél jobban odafigyelni a környezeti viszonyokra és a felhasználhatóságra, így egy valóban kihasználható, strapabíró, könnyen irányítható drónt kaptunk végeredményül. Az Inspire 1 fel van szerelve egy kifejezetten különlegesnek számító beépített 12 MPixeles NDVI kamerával, mellyel tökéletes képet alkot a mezőgazdasági területről a levegőben.

 

A földközi repülést segítő szenzoroknak köszönhetően bátran repülhet alacsony magasságon is, hiszen ezek a kis szenzorok megakadályozzák az ütközéseket, és így a mezőgazdasági drón baleseteinek nagy százaléka elkerülhetővé válik.  Egy átalakított NGB kamerával is rendelkezik, melyben speciális szűrő található, hogy alkalmazkodni tudjon a terep fényviszonyaihoz. Leginkább az egészséges növényzet felmérésére alkalmas, melyet úgy ér el, hogy az egészséges növényzet a rögzített képen arany/narancs/sárga színekben, az élettelen vagy beteg növényzet barna/szürke színben, míg a víz kék színben jelenik meg. Több elképesztő mezőgazdasági feladatok ellátására is alkalmas funkciója is van melyek megismeréséért KATTINTS IDE!

 

Elképesztő mennyi mindenben tud segíteni a mezőgazdasági drón

A cikk folytatásáért lapozz a következő oldalra!
 

hirdetes
hirdetes

Elképesztő segítséget nyújtanak a drónok a mezőgazdaságban!

Elképesztő segítséget nyújtanak a drónok a mezőgazdaságban!

2019-01-03

A drónok elterjedésének egyik nagy előnye, hogy a mindennapi használaton kívül akár még munkánk során is segítségünkre lehetnek a drónok. Megmutatjuk milyen elképesztően nagy segítséget jelenthetnek a drónok a mezőgazdasági munkák során, ezzel nagyban megkönnyítve a munkafolyamatokat. Nézd meg Te is!

Íme a világ legokosabb emberei

Íme a világ legokosabb emberei

2019-01-21

Összegyűjtöttük a világ 10 legokosabb emberét, akiknek egytől-egyig 200 feletti IQ-juk volt! Elképesztő tehetséggel voltak megáldva, melyet a mai napig áldunk a fejlődésben!

EZ nem BMW vagy Audi! Ez egy magyar autó, mely után minden európai megfordul!

EZ nem BMW vagy Audi! Ez egy magyar autó, mely után minden európai megfordul!

2019-02-03

Ez nem egy világmárka nevét viselő autó, ez "csak egy magyar" járgány, mégis bárki látja az utcán, mindenki utánafordul! Hogy mi ilyen különleges ebben a kocsiban? Tudd meg cikkünkből!


2019-02-03 5 tipp, hogyan ne törd össze drónod!

A drónozás hirtelen terjedésével egyre több a kezdő, akik sokszor felelőtlenül, minden tapasztalat nélkül kezdenek bele a repülésbe. Most megmutatjuk mit tegyél, ha elakarod kerülni a drón baleseteket, és biztonságosan gyakorolnád be a repülés alapjait. Ne hagyd ki tippjeinket, ha biztonságosan szeretnél repülni!

2019-02-03 Elképesztő drón kiegészítők, melyeket érdemes lehet repülésnél használni

A drónozás valóban sokszor gyerekjáték, azonban veszélyek is leselkednek ránk a magasban. Sokszor a nagy igyekezet ellenére sem tudjuk ezeket a baleseteket elkerülni, ilyenkor ezek a kiegészítők nagyon hasznosnak bizonyulhatnak. Így végre egy zuhanás vagy vízbeesés sem jár automatikusan drón cserével. Próbáljátok ki Ti is őket!

10 éve nem mosott kezet ez a férfi

Hihetetlen az oka, amiért nem mos kezet ez a férfi immáron 10 éve! Elsőre azt gondolná az olvasó, hogy biztosan egy nagyon igénytelen férfiról van...

A kekeckedő, kötekedő nők a legokosabbak - állítják a pszichológusok

Pszichológusok állítják, hogy minél kötekedőbb, kiállhatatlanabb és kekeckedőbb egy nő, annál okosabb és intelligensebb. Hogy mi bizonyítja ezt az...
IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE!X
Érdekelnek a legfrissebb hírek, legújabb blogbejegyzéseink?


A 'FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE' gomb megnyomásával hozzájárulást adsz a hírlevelek fogadásához és elfogadod az Adatvédelmi Szabályzatunkat.