Az égigérő labirintus Dubaiban

Olyasmit csináltak Dubaiban, amit a világon sehol máshol nem láthatsz!

Szerző: kvothe - 2017.03.19.

Nem spórolnak Dubaiban, ha őrületes designokról és villogásról van szó. A „Labirintus torony” is ezt bizonyítja, ami főleg éjszaka nyújt fantasztikus látványt!

Az égigérő labirintus Dubaiban

Dubainak mindig sikerül elkápráztatnia a világot. A kőgazdag város az Egyesül Arab Emírségek legnépesebb települése, amely többek között fényűző életmódjáról és lélegzetelállító építészeti csodáiról vált híressé. Itt található a Burj AL Arab is, amely a világ egyetlen hétcsillagos szállodájaként szokás emlegetni. Nem kezdjük felsorolni a mesébe illő építészeti csodákat, mert akkor holnap reggelig itt ülnénk.

 

Mi most egy olyan felhőkarcolóra emelünk ki, amely még Dubaiban is képes kitűnni a többi közül, ami nagyon nagy szó!

 

Ez az épület nem más, mint a „Rostamani Labirintus Torony”

 

Az 56 emeletes épület bár nem számít kifejezetten magasnak, szemmel láthatóan sokkal érdekesebb, mint a legtöbb égig érő irodaház. Az egyik oldalán egy hatalmas labirintus található, ami éjszaka különböző fényekben pompázik a LED-világításnak köszönhetően.

 

A Guinness Világrekordok közé is bekerült 2015-ben, ahol a mai napig a világ legmagasabb függőleges labirintusaként tartják számon. Az szerkezet óriási falai valójában a lakosztályok erkélyei!

 

Mutatunk még néhány érdekességet a következő oldalon!

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket