Így tesznek tönkre a drogok például az ecstasy

Így teszi tönkre az életed egyetlen ecstasy

Szerző: bohacs - 2015.11.26.

Fontos, hogy mindenki megnézze ezt a videót, tudom, hogy főleg fiatalabb férfiak és nők olvasnak minket, éppen ezért mondom azt, hogy muszáj megnéznetek! Ha hiszitek, ha nem, ez sajnos mindenkivel megtörténhet! 

Ecstasy veszélyei

 

Jordy Hurdes egy életerős fiatalember, összesen 20 éves. Mint minden fiatal, ő is szeret bulizni, kocsmába illetve diszkóba járni, emellett szeret kipróbálni dolgokat. Az ausztrál fiú videóját több millióan látták már pár nap alatt, nem csodálkozom ezen, valóban sokkoló a felvétel, és remélem, mindenki elgondolkozik rajta. Jordy nem vetette meg a partydrogok használatát, amikor bulizott, akkor mindig szedett valamit, erről tudtak barátai, sőt, még a családtagjai is. Nem ítélték el, azt mondták, hogy amíg nem szokik rá, és csak 1-2 hetente szed valamit, abból nem lehet semmi baj. Elég nem normális felfogás, főleg egy családtag részéről, én biztos nem engedném egyetlen családtagomnak sem, hogy hozzányúljon bármilyen droghoz.

 

Jordy legutóbb is bevett egy ecstasy-t, de ez volt az utolsó a számára. Végzetesnek bizonyult ugyanis a drog bevétele. A fiatalember még így is szerencsésnek mondhatja magát valamilyen szinten, ugyanis életben van. A drog beszedése után rosszul lett, kórházba kellett szállítani, az életét megmentették, de valami megváltozott. Jordyt idegi-, agyi károsodás érte, folyamatosan remegés gyötri, illetve rángógörcsei vannak. Az élete egy rémálommá vált, egyelőre senki nem tudja megmondani, hogy az állapota maradandó lesz-e vagy helyrejön.

 

Pár nappal a történtek után a fiú a facebook-on üzent:

 

"Ahogy néhányan már tudjátok, pár napja a kórházban vagyok. Ez nem egy együttérzésr kérő poszt lesz, hanem inkább figyelemfelkeltés! Úgy tűnik, hogy bulizni menni, jól érezni magadat, beszedni pár partydrogot, nagyon jó dolog és nem is gondolod, hogy az egész életed megváltozik miatta. Én nagyon szerencsés vagyok, hogy most életben vagyok, de meg vannak annak a lehetősége, hogy egész életemben dadogni fogok és ideg-, agykárosodásom maradandó legyen. Kérlek, kérlek, kérlek, ne válaszd az „olcsóbb szórakozás” lehetőségét, mert soha nem tudhatod, mi történik veled utána. Ha csak pár emberhez eljut ez az üzenet, máris megmenthetem valakinek az életét. Nagyon köszönöm a barátaimnak és a családomnak, hogy velem vannak még mindig, és, hogy eljöttek hozzám, szeretlek titeket! Nyugodtan ossza meg mindenki ezt a posztot, csak annyit akarok, hogy lássa minél több ember, hogy egy egyszerű drog miképpen változtathatja meg egy ember életét…"

A következő oldalon találhatod meg a videót!

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket