Könnyed egri játszadozás

Könnyed egri játszadozás

Szerző: bohacs0010 - 2015.01.11.

Ezen a hétvégén belevetettem magam a vízilabda bajnokság mérkőzéseibe, egészen pontosabban kettőbe.

Könnyed egri győzelem a Komjáthyban

A „matiné” a Komjáthyban kezdődött délelőtt tizenegykor. Azaz kezdődött volna, ha nem egy órával később fújta volna meg sípjával a kezdést a bíró. Eleve furcsa volt a szombat délelőtti időpont, lévén országos munkanap. Aztán állítólag a televízió bemondta a tizenkét órás kezdést, de az összes internetes portálon az eredeti tizenegy óra szerepelt. Össze is gyűltünk jó páran, s felvilágosítást csak az uszoda pénztárában kaptunk. Kiírva semmi! Hiba.

 

 

Pedig maga a mérkőzés igencsak látványosnak ígérkezett, hiszen az Eger vendégeskedett a KSI-nél. Egészen pontosan a fél válogatott. Rajtuk kívül is iszonyú erős a csapat az idegenlégiósokkal és végre már a vízben Biros Petivel.

 

 

Már a bemelegítésnél forrt a víz és záporoztak a bombák a kapusok helyzetbehozása miatt. Látszott a magabiztosság az egri legényeken, de arra gondoltunk, hogy a KSI fiai most aztán megmutathatják, hogy mit is tudnak a sportág szépségeiből.

 

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket