Egy hétig nem vette elő okostelefonját

Ez történik az emberrel, ha hét napig nem okostelefonozik

Szerző: kvothe - 2020.04.14.

Ennyivel másabb az élet telefon nélkül. Egy 23 éves srác tapasztalatai, jók és rosszak. Elgondolkodtató, hogy mennyire fontosak számunkra az ilyen készülékek.

Egy hétig nem vette elő okostelefonját

Elértük azt a pontot, ahol ahelyett, hogy az okostelefonok alkalmazkodnának a mi szükségleteinkhez, mi magunk próbáljuk mindinkább a készülékekre építeni mindennapjainkat. Az utcán, otthon, munkahelyen, utazás közben, evés közben, szinte mindig és mindenhol ott van az emberek kezében a technológiai csoda, amely átvette az irányítást az emberek élete felett.

 

A 23 éves riporter, Jeremy Berke azt az utasítást kapta főnökétől, hogy saját bőrén próbálja megtapasztalni, hogy milyen lehet az élet a modern világban okostelefon nélkül. Sokak számára fura mód ijesztőnek hangzik ez a feladat, és így volt ezzel a srác is, aki 12 éves kora óta több okostelefon tulajdonosa is volt már.

 

Ez a kísérlet rávilágított többek között a közösségi hálózatoktól való függésünkre, életmódunk alkalmazkodása a telefonokhoz, illetve saját magunk mélyebb megismerésére.

 

Lássuk a következő oldalon, hogy mi mindenre jött rá Jeremy a hét nap alatt!

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket