A legtöbben nem tudják megmondani, ki volt a tettes egyetlen kép alapján

Megtalálod a bűnöst? 10-ből 9 ember nem tudja megoldani ezt a bűntényt!

Szerző: kvothe - 2017.02.21.

A legtöbb ember feladja! Neked vajon sikerül rájönnöd, hogy ki követte el a bűncselekményt egyetlen kép alapján?

A legtöbben nem tudják megmondani, ki volt a tettes egyetlen kép alapján

Ez a kis teszt szinte mindenkinek túljár az eszén. Lássuk, milyen nyomozó lenne belőled.

 

Egy forró nyári napon a helyi nyomozó úgy döntött, hogy hűsöl egyet a közeli tó partjánál. Ahogy a parton sétált, hirtelen sírást hallott – egy nő sírását. Azonnal odasietett hozzá, hogy kiderítse, mi történt.

 

A nő könnyes szemekkel elmagyarázta neki, hogy napozás előtt levette a karkötőjét, majd véletlenül elaludt sütkérezés közben. Amikor felébredt, az ékszer nem volt sehol.

 

A nyomozó gondolkodni kezdett. A nő egyedül érkezett a partra, de mások is úgy döntöttek, hogy a tó mellett töltik a napot, viszont csak a kétségbeesett hölgy lábnyomai voltak láthatók a leterített törölközője mellett. A detektív felmutatta a jelvényét, és mindenkit sorba állított. Egyetlen pillanat elég volt neki, hogy kiderítse, ki lopta el a nő karkötőjét.

 

De neked sikerül megtalálnod a tettest?

 

Jól nézd meg a képet, ugyanis a nyomozó sem kapott több segítséget az ügyben. Ha úgy gondolod, hogy megvan a gyanúsított, akkor lapozz a következő oldalra!

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket