A kutya, aki kiharcolta, hogy bemehessen gazdájához

Egy kutya, aki kiharcolta, hogy beengedjék beteg gazdájához

Szerző: Dominik96 - 2015.12.03.

Nagyon megható videót tettek közzé, amin egy kutya kiharcolja, hogy bemehessen beteg gazdájához. Ebből az esetből is látszik, hogy mekkora szeretet van bennük, nem véletlen az ember legjobb barátja! 

Egy kutya, aki kiharcolta, hogy beengedjék beteg gazdájához

Az ember legjobb barátja

 

Egy hajléktalan brazil férfi, Costa, kórházba került, miután megtámadta őt néhány gonosztevő az utcán. Az orvosok miután ellátták őt, megállapították, hogy melanómája, bőrrákja van Costának. Ez egy nagyon hosszú kórházi kezelést ígényelne, ami megoldhatatlan probléma elé állította a férfit. Mivel nem egyedül él az utcán, hanem hűséges barátjával, Secóval, aki a kutyája.Miközben kezelték Costát, a parkolóban várt rá legjobb barátja, kitartóan, mindennap. A kórházba tilos bevinni állatot, ezért a kórház személyzete vizet és élelmet adott a hűséges kutyusnak. Majd 8 nap után a kórház vezetése úgy döntött, hogy ebben az esetben kivételt tesznek, és Seco bejöhet meglátogatni a beteg gazdáját.

 

A videóban azt a pillanatot láthatjátok, amikor a két jó barát újra találkoznak, a következő oldalon találjátok! :)

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket