Repülni viszi a szegény gyerekeket a nyugdíjas repülőmérnök

Indiában egy dollárért repülőzhetnek az emberek!

Szerző: kvothe - 2016.11.09.

Szeretnéd kipróbálni, milyen repülőn ülni? Ez a férfi összesen egy dollárért lehetővé tette!

Repülni viszi a szegény gyerekeket a nyugdíjas repülőmérnök

Sokak számára egész életében csak álom marad a repülés, mert általában idő vagy pénz hiányában sosem adódik lehetőség erre. Bizonyos emberek szeretnének egy hétig a földön maradni, de munkájuk miatt rendszeresen repülni kényszerülnek. Akár maguknak fizetik, akár a cég állja az utat, nem ügy számukra a repülés.

 

Léteznek olyan emberek, akik bármit megadnának érte, de semmilyük nincs. Bahadur Chand Gupta, egy nyugdíjas repülőgép-mérnök, aki arról álmodott, hogy lehetővé tegye a szegények számára is, hogy repülőre ülhessenek. Az utasaitól egyetlen dollárt kér csupán, vagy kevesebbet, attól függően, hogy mennyit engedhetnek meg maguknak. Vannak, akik ingyen is felszálhatnak a gépre!

 

Gupta még 2003-ban vásárolt egy forgalomból kivont Airbus 300-as gépet 90.000 dollárért (kb. 25 millió Ft.), amelyet Új Delhiben tart. Az utasok tömegesen érkeznek hozzá számtalan faluból és iskolából, hogy kipróbálhassák, milyen egy igazi repülőn ülni.

 

Nézd meg a következő oldalon, mit kínál egyetlen dollárért a férfi!

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket