Az elmúlt évtizedek legnagyobb filmes hibái!

A legkínosabb filmes bakik, akiket egyik stábtag sem vett észre!

Szerző: kvothe - 2017.04.04.

Hogy lehet, hogy ezeket senki nem vette észre? – a leglátványosabb filmes hibák, amiket valaha láttunk!

Az elmúlt évtizedek legnagyobb filmes hibái!

A filmkészítés egy végtelenül összetett és igényes munka, és a tökéletes jelenetek megalkotása közben a készítők figyelmét gyakran elkerülik az apróbb szépséghibák. A forgatásokon bizonyos trükköket nem gazdaságos, vagy nem ésszerű valós körülmények között megoldani, így ezeket később számítógépekkel készítik el, és általában itt javítják ki azokat a hibákat is, amiket nem vettek észre a kamerák előtt.

 

Azonban gyakran még így is előfordul, hogy olyasmik kerülnek bele a kész filmbe, amiket egyértelműen nem ilyen formában szerettek volna prezentálni a készítők. Legyen szó a múlt évszázad klasszikusairól, vagy a számítógépes trükkökkel teleszórt modern alkotásokról, íme néhány égbekiáltó filmes hiba, amiket nehéz nem észrevenni!

 

Kleopátra, 1963

A klasszikus történelmi film 4 Oscar-díjat is hazavitt, azonban nem volt mentes a kisebb hibáktól. A főszereplő ruháit úgy alakították ki, hogy a lehető legszebbnek tűnjön a mozivásznon. Ehhez magassarkú cipőkre volt szükség, de a képen egy modern női lábbelit láthatunk, ami akkoriban nem igazán volt elterjedt!

 

Vándorsólyom kisasszony különleges gyermekei, 2016

Az egyik jelenetben Jack gyerekként egy csillaggal jelöl meg egy részt a térképen, de amikor a kamera átvált, egy pöttyöt láthatunk, nem pedig csillagot.

 

Egy másik jelenetben Claire előtt csupán egy lerágott csont látható, de néhány pillanattal később egy teli tányér bukkan elő a semmiből.

 

Folytatjuk a következő oldalon!

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket