Ez az Egyesült Államok új csodafegyvere

Az Egyesült Államok új csodafegyvere

Szerző: Petra - 2016.12.23.

Az Egyesült Államokban egy olyan lánctalpas szörnyeteget fejlesztettek ki, ami nemcsak hogy megkönnyíti a tengerészgyalogosok dolgát, de szerintem le tudnák vele igázni a világot.

Csodafegyver

Az Amerikai Egyesült Államokban olyan harcászati járművet fejlesztettek ki, amivel szerintem le lehetne igázni a világot. Első látásra úgy néz ki ez a lánctalpas szörnyeteg, mintha most pottyant volna ide a Star Warsból, de sajnos ez nem egy sci-fi, hanem a valóság. Az UHAC már tavaly bemutatta ezt a találmányt a világnak, ami a Ultra Heavy-Lift Amphibious Connector nevet viseli és egy páncélozott harcászati jármű, amit kétéltű közlekedésre terveztek.

 

A jármű egyik legnagyobb ereje a lánctalpakban rejlik, melynek egy speciális hab az egyik alkotóeleme, ami képes megtartani ezt a hatalmas tömeget szárazföldön és vízen egyaránt. Ezzel gond nélkül eljuttathatják a katonákat A pontból B pontba a legzordabb időjárási körülmények között is.

 

Viszont vannak gyenge pontjai is ennek a hernyótalpas szörnyetegnek, de valamit valamiért: ez a sebesség, ugyanis nem képes 8 kilométer per óránál gyorsabban haladni, legalábbis amivel teszteltek. A végleges változat jóval nagyobb lesz és nagyobb sebességre is lesz képes.

 

A videón látható jármű viszont még csak a tesztelés része és nem páncélozott. Az USA egyik legfélelmetesebb fegyvere még mindig nincs teljesen kész, ugyanis az amerikai hadseregnek komoly tervei vannak vele. Először is gyártani akarják, ami már rosszat jelent, mert csak alátámasztja a hírekben hallható borzalmak hitelességét: sajnos nem ugratás, tényleg nagy baj van a világban, a fegyverkezés pedig javában folyik. Tehát gyártani akarják, méghozzá 50 kaliberes gépfegyverekkel.

 

A videóhoz lapozz egyet!

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket