A Guinness-rekordot tartó, orosz származású modellnek vannak a világon a leghosszabb lábai

Íme Ekaterina Lisina, aki a „leghosszabb lábú”, gyönyörűséges modell Oroszországból

Szerző: Szaka Ádám - 2021.12.30.

Ekaterina Lisina nem csupán gyönyörű nő, de a modell szakmában is profi szinten tevékenykedő, olimpiai éremmel rendelkező hölgy, aki munkásságával ösztönözni szeretné a fiatal lányokat. A „leghosszabb lábú” titulust magáénak tudó nő életében is vannak nehézségek, de úgy tűnik, hogy nincs olyan akadály, amin ne tudna felülkerekedni. 

Ekaterina Lisina, a leghosszabb lábú orosz modell

A világ leghosszabb lábú női modellje 

Ekaterina Lisina tartja a Guinness-rekordot, ugyanis nemzetközi szinten is ő a rendelkezik a leghosszabb lábakkal a női modellek között. Az orosz lány, aki 6 láb és 9 hüvelyk magas, vagyis több mint két méteres, egyaránt érdekelt a sportban, valamint a modelliparban. Lisina a genetikának köszönheti, hogy ekkorára nőtt, ugyanis családján belül senki nincs hat láb alatt. 

Ekaterina Lisina kivívta magának a világ legmagasabb modellje titulust, két Guinness-rekord fűződik a nevéhez.

A bal lába 52,3 hüvelyk hosszú, a jobb pedig 52 hüvelykes. A családját tekintve, Lisina bátyja 6 láb 6 hüvelyk magas, édesapja 6’5-nél, édesanyja 6’1-nél jár a magassági sorrendben. Talán nem teljesen meglepő, miszerint Lisina fia már most jóval magasabb kortársainál, ámbár a fiú még a pubertás korba sem lépett be.

 A Penzából származó orosz modell 6 láb és 9 hüvelyk magas, hihetetlenül hosszú lábakkal van megáldva. 

Lisina egész családja magas emberekből tevődik össze, elvégre édesapja 6 láb 5 hüvelyk, édesanyja 6 láb és 1 hüvelyk magas. 

Ekaterina Lisina az oroszországi Penzában született, 1987. október 15-én. Genetikájának köszönhetően igencsak hosszúra nőttek a lábai, a Metro arról számolt be, hogy a 6 láb és 9 hüvelykes magasságával hivatalosan is ő a világ legmagasabb női modellje. Oroszországban neki van a legnagyobb lába, amennyiben a női méretet nézzük, ez pedig a 13-as. Apja, akit Viktornak hívnak, felidézte, hogy már a születést követően megfigyelte lányának szokatlanul hosszú lábhosszúságát. 

Karrier a kosárlabda sportágban, valamint a modelliparban egyaránt 

Az egykori kosárlapba-olimpikon azt nyilatkozta, hogy a modell szakmába lépésével „egy álom vált valóra” számára.

Miután maga mögött hagyta a kosárlabda sportágat, Lisina megismerkedett a modelliparral, így vált belőle a legmagasabb profi modell. 

A 31 éves Lisina örül annak, hogy a méretei miatt ilyen hírnévre tett szert, és a szellemiségének formálódását is a testének méretei határozzák meg, egészen a mai napig. Habár, nem minden esetben hat pozitívumként, hogy szinte mindenki fölé tornyosul a hölgy, mert ahogy az Inquisitr felmérései alapján tudható, ez sokszor elrettentheti a félénkebb, bizonytalanabb tinédzser fiúkat. Azonban, Lisina kihasználta az adottságait, és sikeresen debütált több fronton.

Hivatalosan is elismerték, miszerint 13-as lábméretével az ő lába a legnagyobb Oroszországban.

Amennyiben elnyerték tetszésedet az eddigiek, és szimpatikusnak találtad Lisina személyiségét, úgy lapozz a következő oldalra, ahol a cikkünk folytatódik további képekkel és információkkal! 
 

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket