Egy trükk, mellyel megtudhatod, hogy jó-e még az elem vagy már kuka

Ezzel a trükkel tudhatod meg, hogy jó-e még az elemed

Szerző: vargazsanett - 2020.03.30.

Van egy nagyon egyszerű trükk, amivel megtudhatod, hogy az otthon lévő használt elemeid közül melyik jó még, melyik az, amit fel tudsz használni és melyik rossz!

Egy trükk, mellyel megtudhatod, hogy jó-e még az elem vagy már kuka

Rendkívül bosszantó, mikor megáll a falióra vagy nem működik tovább a távirányító, és te nem tudod megmondani melyik elem adta meg éppen magát. Így valószínűleg ki fogod dobni az összeset. Bár én szoktam tartogatni még vagy fél, egy évig a használt elemeket egy helyen, és mindig próbálkozom velük, hátha egyik, másik jó még. 

 

Nem olcsók az elemek amúgy sem, hogy csak úgy kidobáljuk őket és sokszor kerülünk olyan helyzetbe is, hogy sürgősen kellene egy-két darab belőlük. Ilyenkor lenne nagyon jó egy multiméter, amivel kimutatható, hogy melyik elemünk használható még a sok eltett közül… De van ennél egy sokkal egyszerűbb megoldás is, amivel 100% biztosra meg lehet mondani, hogy melyik elem a működőképes. Ráadásul mindössze 2 másodpercet vesz igénybe ez a trükk. Meg is mutatom a következő oldalon!

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket