notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További részletek itt!

Egy magyar találmány a gyerekekért

Életmentő magyar találmány - zseniális!

hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Egy magyar fiatalember olyan telefonos alkalmazást fejlesztett ki, aminek a segítségével biztonságban tudhatjuk gyerekeinket, szeretteinket, mindenkinek ajánlom! 

Gyerekek életét mentheti meg a magyar találmány!

 

Egy fiatal lány éppen barátnőit várta egy fesztiválon. Egyszer csak érezte, egyre bódultabb lesz. Valószínűleg drogot csempésztek az italába. Utolsó erejével riasztotta ismerőseit – az alkalmazást használva. Az applikáció tehát máris megmentett egy tinédzser lányt. A történetből is látszik, hogy a találmány olyan esetekben ad lehetőséget a segítségkérésre, amikor a bajbajutott már telefonálni sem tud. Gondoljunk csak bele, egy utcai támadás során sincs lehetőségünk és időnk elővenni a telefont, hogy hívjuk a rendőrséget. Ilyenkor jön jól a Kezedben a biztonságod nevű applikáció, melyet egy magyar fiatalember, Rózsavölgyi Péter álmodott meg.

 

Nézzük, hogyan működik!

 

Az applikáció a ki-bekapcsoló gomb gyors, többszöri megnyomására vagy (külön beállítás után) a fülhallgató/headset kihúzására is aktiválódhat, elindítva a riasztást. Emellett természetesen képernyőről is elindítható a segélykérés.

hirdetes

 

A riasztás az adott város segélykérő központjába fut be, ahonnan aztán azonnal indítható a segítségnyújtás. Tehát, ha egy város úgy dönt, bevezeti ezt az applikáció központi segítségnyújtást, akkor a város területén lévő felhasználók riasztásai befutnak a rendőrséghez, polgárőrséghez, ahhoz a szervhez amit erre az esetekre a város kiválaszt. A következő oldalon megmutatom, hogyan érheted el az app-ot!

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS
Közösség

Szótár

Sajtótájékoztató helyszín

Ha a tökéletes sajtótájékoztató helyszínt keressük, fontos figyelembe venni a... Tovább

Csapatépítő tréning helyszín

Az, hogy milyen a tökéletes csapatépítő tréning helyszín nagyban függ attól, hogy mik a... Tovább

Tovább a lexikonra