Ez a vőlegény mindenkit meglepett az esküvője napján!

Az oltárnál hagyta ott menyasszonyát, és az egész násznép megtapsolta!

Szerző: kvothe - 2020.03.30.

Senki sem számított arra, hogy mit tesz majd a vőlegény, amikor sietve kiszaladt a templomból! Mindenki el volt ájulva attól, amit tett!

Ez a vőlegény mindenkit meglepett az esküvője napján!

Egy esküvőn a menyasszony akkor a legnyugodtabb, ha minden a forgatókönyv szerint megy. Persze egy ilyen eseménynél nagyon nehéz mindent úgy összehozni, ahogy azt a pár megálmodta. Egy azonban biztos: a házasságkötés felejthetetlen élmény, akár azért, mert minden tökéletes, vagy éppen azért, mert valami olyasmi történik amire senki sem számított.

 

Stuart mindig is könnyed, vicces személy volt, és Vicky éppen ezért szeretett bele, majd mondott igent amikor eljött a lánykérés ideje. Az egész család mindig is humoros embernek ismerte a vőlegényt, és biztosak voltak benne, hogy az esküvőre is készül valami különlegessel. Nem tévedtek.

 

A ceremónia teljesen normálisan zajlott, amikor azonban elérkezett a gyűrűk jelképes felhúzásának ideje, a szóban forgó esküvői ékszereket sehol sem találta Stuart. A menyasszony és a násznép döbbenetére a férfi kirohant a templomból, hogy megkeresse őket. Senki sem számított viszont mindarra, ami ez után következett!

 

A videó a következő oldalon látható!

 

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket