notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További részletek itt!

Elfelejtette kikapcsolni a kamerát a rendőr

hirdetes

Ez a rendőr elfelejtette kikapcsolni a kamerát! Esti röhögőgörcs garantált!

hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Esti röhögőgörcs garantálva! Ez a rendőr véletlenül úgy hagyta a kamerát, elfelejtette kikapcsolni és végigvette, amit az egész úton művelt. Nagyon nagy forma, mi szétröhögtük magunkat rajta! :)

Elfelejtette kikapcsolni a kamerát a rendőr

A rendőrök általában szigorú és határozott jellemmel kell, hogy rendelkezzenek, hogy az emberek komolyan vegyék őket. Te is ilyen személyiségű rendőröket ismersz, igaz? Nem véletlen! Bár a magánéletben ők is “csak emberek” és valószínű, hogy másképp is viselkednek saját baráti körükben vagy a családjuk előtt, mint amikor igazoltatnak minket, de ez természetes is!

 

Ha minden rendőr viccelődne, aranyos, kedves lenne, mikor megállít az úton minket, egyáltalán nem tisztelnénk őket, sőt még a megállítást se vennénk olyan komolyan! A szabályokat se kellene annyira szigorúan betartani és az autóval való kötelezettségek sem lennének olyan fontosak. Egy kisebb fajta anarchiához is vezethetne ez… Talán ezért is van az, hogy sok rendőr napszemüveget hord. Azzal el tudja takarni a szemét, és nem látjuk így a valódi énjét. 

hirdetes

 

Pedig azok az emberek, akik napközben folyamatosan a rosszfiúkat üldözik, és közben kevés idejük marad a viccelődésre, bizony kihasználják a szabadidő minden percét és szeretnek lazulni. Pont úgy, mint ez a rendőr a videóban! Beült a kocsiba, elindult vele, azt gondolta hogy nem látja őt senki. Végre elénekelheti egyik kedvenc dalát úgy, ahogyan ő akarja. Hiszen még a társa sincs mellette, tehát nem lesz ciki az egész… :D

 

Végig táncikálta az egészet, ami még viccesebbre sikeredett, főleg, hogy egy jó nagy darab, kopasz emberről van szó, aki amúgy tiszteletet parancsoló kinézetű. A zene és a tánc pedig olyan igazi… csajos zene… :D Na persze, a kameráról elfelejtkezett, így az felvette az egész produkciót!!! :) Azért tetszik, hogy van önkritikája és humorérzéke, hogy ezután feltette ezt a videót a Youtube-ra, hogy az egész világ láthassa és röhöghessen rajta! :) 

hirdetes

Azt is nézd, amikor meglát egy ismerőst és komolyra változik a feje… Olyan 1:20 körül… Majd visszavált éneklősbe… Nagyon durva! :D 

 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS
hirdetes
Közösség

Szótár

DJI Phantom drón

Még csak kacérkodsz a drónozás gondolatával, és még nem tudta elszánni magad arra, hogy... Tovább

Festés utáni takarítás

A festési és mázolási munkálatok után rengeteg szennyeződés marad a helyiségekben, melyeket... Tovább

Tovább a lexikonra
Humor Vicc