Milliókat költött arra, hogy egy elfre hasonlítson!

9 milliót költött plasztikai műtétre, hogy úgy nézzen ki, mint egy elf

Szerző: nelli9503 - 2017.05.05.

Luis Padron több, mint 9 milliót költött arra, hogy egy elfre hasonlítson! Nem tartja magát embernek, inkább valami fajok közti átmenetnek, ezért mindent megtesz, hogy így is nézzen ki!

Milliókat költött arra, hogy egy elfre hasonlítson!

A 25 éves argentin fiú nemrég még teljesen átlagosan nézett ki, régen azonban rengeteget csúfolták a suliban, és talán ez vezetett oda, hogy kedvenc fantasy karakterére akarjon hasonlítani. Bármit megtenne azért, hogy egy elfre hasonlítson, ezért testéről az összes szőrt eltüntette, a bőrét kivilágosíttatta, a szemét beszínezték, füleit kihegyezték, állkapcsa körül leszívták a zsírt, lefaragtak az orrából, az átalakulás pedig ezzel még nem ért véget.

 

 

Louis magasító műtétre készül, izomimplantátumokat akar betetetni, valamint a füleit is fel akarja vágatni és néhány bordáját is ki akarja vetetni. Az sem zavarja, hogy a beavatkozások között akadnak olyanok is, amit orvosilag nem engedélyezettek, és befolyásolhatják a látását, egészségét.

 

 

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket