Az orvosok szerint egészséges az elhízott fiú

Ez a fiú makkegészséges! – Állítják az orvosok.

Szerző: kvothe - 2016.10.14.

Eleged van abból, hogy súlyod miatt rosszul érzed magad? Nos, az orvosok szerint ezzel a fiúval nincs semmi baj.

Az orvosok szerint egészséges az elhízott fiú

Mára már úgy tűnhet, hogy minden egyes nap felbukkan valami új egészségügyi probléma. Az egyik ilyen az elhízás, amely a világon egyre több embert érint. Mégis kevesen veszik csak tudomásul, hogy ez a valóság, és még kevesebben tesznek ellene.

 

Az igazság az, hogy ez éppen olyan veszélyt jelent a gyerekekre, mint a felnőttekre. Ki gondolná, hogy egy ennyi idős srác annyit eszik, hogy majdnem 200 kilósra hízzon? Arya Permana, a 10 éves fiú jelenleg a világ legkövérebb gyereke, 192 kilós rekordját tartva. Indonéziában él, egy nyugat-jávai faluban édesanyjával és édesapjával.

 

A fiú naponta ötször is tud enni, és itt nem egy-egy nassolásra, vagy pár falatkára kell gondolni. Egyetlen étkezése alkalmával két, napok óta éhező férfit meg lehetne tömni, és valószínűleg még maradék is maradna utána. Rendkívüli étvágya két éves kora óta van jelen, és eddigi 10 életéve alatt 192 kilót sikerült felszednie – rohamosan kezdtek nála jelentkezni az elhízás tünetei, mint korlátozott mozgáskészség, heves szívdobogás és légzési zavarok. Ha ez még nem lenne eléggé megdöbbentő, akkor várj, míg elolvasod, mint mondtak róla az orvosok!

 

A következő oldalon megtudhatjuk, mi volt a doktorok véleménye a fiú súlyáról!

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket