Meghalt Fülöp Márton

Elhunyt Fülöp Márton

Szerző: Dominik96 - 2015.11.12.

Mély fájdalommal és megrendüléssel tudatjuk, hogy hosszan tartó betegség után, életének harmincharmadik évében elhunyt Fülöp Márton, az MTK Budapest és a magyar válogatott egykori kapusa.

Elhunyt Fülöp Márton

Marci 2002-től 2004-ig a Sándor Károly Labdarúgó Akadémia növendéke volt. Tehetségét jól mutatja, hogy felnőtt NB I-es mérkőzés nélkül is igényt tartottak szolgálataira a futball szülőhazájában, Angliában.  Így mindössze 20 esztendősen a Tottenham Hotspur FC játékosa lett. A következő nyolc évet a szigetországban töltötte, megfordult többek között a Sunderland, a Manchester City, a Leicester City, a West Bromwich Albion, és a Stoke City együtteseiben. Ez idő alatt 45-ször lépett pályára a Premier League-ben, 95-ször a Championshipben, és 24 alkalommal szerepelt a nemzeti csapatban, négy különböző szövetségi kapitány irányítása alatt.

 

2012 nyarán Marci az Aszterasz Tripolisz csapatába igazolt, azonban egy szezont követően, 28 bajnoki meccsel a háta mögött betegsége miatt visszavonulni kényszerült.

Nyugodj békében, Marci!

 

A következő oldalon találtok egy videót is, ahol a Magyar-Cseh meccsen skandálják a nevét! Gyönyörű! :)

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket