Ezeket a dolgokat találják ellenállhatatlannak a nőkben a férfiak!

Ezt a 10 meglepő dolgot ellenállhatatlannak tartják a férfiak a nőkben

Szerző: vargazsanett - 2021.12.24.

Legtöbben azt hiszik, hogy a férfiaknak a tökéletes alak, a picurka fehérneműk és a keveset takaró ruhák indítják be a fantáziájukat, pedig nem így van! Íme 10 meglepő dolog, amit a férfiak ellenállhatatlannak találnak a nőkben!

Ezeket a dolgokat találják ellenállhatatlannak a nőkben a férfiak!

10 férfiből 9-et nem a falatnyi fehérnemű, a tökéletes alak és a mindent megmutató ruhák indítanak be.  Ha ezt hiszed, nagyon nagy tévedésben vagy! Most megtudhatod melyik az a 10 dolog, melyet a férfiak igazán vonzónak tartanak a nőkben, amiket imádnak, és ezek bizony apróságok. Nagyon messze állnak a csücsörítő szelfiktől, a mélyen kivágott dekoltázstól és a tonnányi sminktől.

1. – Reggeli nyújtózkodások

Egy nő sokkal vonzóbbnak hat otthoni környezetben, reggel felkelve, mint miniszoknyában és magassarkúban. Reggel, frissen felébredve sokkal védtelenebbnek hat egy nő, ami persze beindítja a férfiak fantáziáját is.

2. – Kócos haj

Ha kimozdulnak a nők otthonról kicsit, akkor rengeteg időt szánnak arra, hogy hajuk tökéletesen mutasson. Hosszú távon viszont sokkal jobban preferálják a férfiak a természetességet. Persze ez nem azt jelenti, hogy hanyagolni kellene a hajmosást, hiszen ezzel az ellenkező hatást váltanánk ki. 

3. – Smink nélkül

Sok nő képes órákig sminkelni magát, hogy tökéletesen mutasson. Pedig a férfiak nagyon nem szeretik, ha a nő elrejti a természetes szépségét a tonnányi festék mögé. A pasik azt kedvelik, ha egy pici smink van a nőn, illetve, ha egyáltalán nincsen. Nagyon kiábrándító tud lenni, amikor megcsókolsz egy lányt és a száját nem érzed a sok rúzstól…

4. – Kerek pocak

Akármennyire is mutogatják a médiában a teljesen lapos hasat, néha a kocka hasat nők esetében is, ez nagyon visszataszító tud lenni a férfiak szemében. Nincs is szebb dolog egy kerek pocaknál, ahogyan Marilyn Monroe is megmondta: “Egy pocak nélküli nő olyan, mint egy erkély nélküli ház.” 

5. – Ráncok

A ráncokkal csak a nők foglalkoznak, a férfiak egyáltalán nem. Sőt, pár barázda tapasztalt és érett nőt tükröz a férfiak szemében.

6. – Jó étvágy

Azok a nők, akik állandóan fogyókúráznak és azon jár az eszük, hogyan adjanak le 1-2 kilót, nagyon nem vonzóak a férfiak számára. Az, hogy nem félsz megenni, amit megkívánsz és az egészséges étvágy arra utal, hogy nem törődsz azzal mit gondolnak mások, ergo egészséges önbizalmad is van. Persze mértékletességet tartani kell, mint mindig mindenben.

7. – Szemüveg viselése

Tinédzser korban a szemüveg viselése okot adhat, hogy a személyeskedő osztálytársak cukkolják a lányt, igazi tortúra ez fiatal lányok esetében. Később viszont megtudják majd ők is, hogy pont az ellenkezőjét váltja ki a szemüveg, hiszen igazán dögössé teheti egy jól megválasztott keret a nőt. A szemüveges nőket előbb észreveszik a férfiak és két dolgot szimbolizál: magabiztosságot és függetlenséget. Ez pedig mindkettő nagyon vonzó a férfiak számára.

8. – Le nem barnult testrészek

A nőket nagyon érzékenyen érinti, ha van néhol egy kis színbeli különbség a bőrén. Az igazság az, hogy a férfiakra ez a fehér és barna közti kontraszt nagyon érzékenyen hat, sokan teljesen odavannak érte. :)

9. – Hosszú szoknyák

A hosszú szoknyák egyáltalán nem rosszabbak mini párjaiknál. Egy hosszú szoknya olyan, mint egy titok, ami arra vár, hogy felfedjék. Ha a barátod már ezerszer látta combjaidat, akkor ez a ruhadarab majd újra beindítja őt.

10. – Csupasz lábak

Rendkívül vonzónak tartják a férfiak a nők csupasz lábát. Ez valami megmagyarázhatatlan, esetleg ősi dolog lehet, de szerencsére már elmúltak azok az idők, amikor csak a házasság után láthatta meg a férfi a nő lábát. :)

Forrás: brightside.me

 

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket