notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További részletek itt!

Ilyet még nem láttunk, emberarcú hal jelent meg a tóban

Ilyet még nem láttunk, emberarcú hal jelent meg a tóban

hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Nemrég egy olyan videó röppent fel az interneten, ami szinte semmi eddigihez nem fogható. Hallottunk már érdekességekről, mint az olvasók egyik fele szerint kék, a másik fele szerint arany színű ruháról, de most bizony még egy ennél is furcsább jelenségről van szó.

Rejtélyes viziszörny Kummingban

Nem tudni pontosan, hogy hol, de a legtöbb néző valószínűsíti, hogy a kínai Kumming városában készült az említett videófelvétel, egy emberarcú halról. Érdemes saját szemünkkel is megnézni a videót, de csak akkor, ha erősebb idegzetűek vagyunk, mert tényleg rendkívül bizarr látvány! A videón egy halszerű lény látszódik, ahogyan egyre közelebb úszik a part pereméhez, majd kijjebb emelkedik a vízből és ekkor megpillanthatjuk a fejét, amely kísértetiesen hasonlít egy emberi arcra. 

 

Egyelőre nem tudni, hogy egy humoros feltörekvő videós munkáját láthatjuk, vagy csak a természet űz belőlünk tréfát, de mindenesetre is garantáltan nem mindennapi a látvány. Számos ismert és még ismeretlen állatfaj létezik, ezért már egyre kevésbé lepődünk meg akkor, amikor meglátunk egy-egy hírt egy újabb populáció felfedezéséről, azonban ezen az emberszerű uszonyoson sokunknak megakadt a szeme.

 

A látvány maga tényleg rémisztő és abszurd. Ettől függetlenül azonban pánikra semmi ok, hiszen nagyvalószínűséggel ez a halfaj teljesen ártalmatlan az emberekre nézve és szerencsére nem is nagy példányszámú lakosa a tavaknak.

 

Képzeljük csak el, hogy egy meleg nyári napon a vízben lubickolva egyszer csak kibukkan a vízből ez a kis teremtmény. Valószínűleg a legtöbb ember hanyatt-homlok menekülőre fogná, de az is biztos, hogy lennének, akik örülnének, hogy újra megmutatja magát. 

hirdetes

 

Természetesen már most is rengetegen akcióba lendültek, hogy utánajárjanak a rettenetes uszonyos „titkának” és bebizonyítsák, hogy valóban csak egy manipulált felvétel látható, vagy esetleg ennek a halfajnak, olyan egyedi a mintázata, hogy egy véletlen egybeesésnek köszönhetően adott időben, adott időjárási körülmények között és adott szögben kísértetiesen hasonlít egy emberre. 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS
Közösség

Szótár

Borkóstoló Budapesten

A bor az egyik legősibb alkoholos italunk, a legtöbb ember kifejezetten rajong a különleges... Tovább

Fényképészet

A fényképészet vagy fotográfia már az 1800-as években is népszerű volt, akkoriban azonban... Tovább

Tovább a lexikonra
Érdekesség