notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További részletek itt!

Ilyet még nem láttunk, emberarcú hal jelent meg a tóban

hirdetes

Ilyet még nem láttunk, emberarcú hal jelent meg a tóban

Youtube logo

IRATKOZZ FEL

CSATORNÁNKRA

Nemrég egy olyan videó röppent fel az interneten, ami szinte semmi eddigihez nem fogható. Hallottunk már érdekességekről, mint az olvasók egyik fele szerint kék, a másik fele szerint arany színű ruháról, de most bizony még egy ennél is furcsább jelenségről van szó.

Rejtélyes viziszörny Kummingban

Nem tudni pontosan, hogy hol, de a legtöbb néző valószínűsíti, hogy a kínai Kumming városában készült az említett videófelvétel, egy emberarcú halról. Érdemes saját szemünkkel is megnézni a videót, de csak akkor, ha erősebb idegzetűek vagyunk, mert tényleg rendkívül bizarr látvány! A videón egy halszerű lény látszódik, ahogyan egyre közelebb úszik a part pereméhez, majd kijjebb emelkedik a vízből és ekkor megpillanthatjuk a fejét, amely kísértetiesen hasonlít egy emberi arcra. 

Egyelőre nem tudni, hogy egy humoros feltörekvő videós munkáját láthatjuk, vagy csak a természet űz belőlünk tréfát, de mindenesetre is garantáltan nem mindennapi a látvány. Számos ismert és még ismeretlen állatfaj létezik, ezért már egyre kevésbé lepődünk meg akkor, amikor meglátunk egy-egy hírt egy újabb populáció felfedezéséről, azonban ezen az emberszerű uszonyoson sokunknak megakadt a szeme.

hirdetes

A látvány maga tényleg rémisztő és abszurd. Ettől függetlenül azonban pánikra semmi ok, hiszen nagyvalószínűséggel ez a halfaj teljesen ártalmatlan az emberekre nézve és szerencsére nem is nagy példányszámú lakosa a tavaknak.

Képzeljük csak el, hogy egy meleg nyári napon a vízben lubickolva egyszer csak kibukkan a vízből ez a kis teremtmény. Valószínűleg a legtöbb ember hanyatt-homlok menekülőre fogná, de az is biztos, hogy lennének, akik örülnének, hogy újra megmutatja magát. 

hirdetes

Természetesen már most is rengetegen akcióba lendültek, hogy utánajárjanak a rettenetes uszonyos „titkának” és bebizonyítsák, hogy valóban csak egy manipulált felvétel látható, vagy esetleg ennek a halfajnak, olyan egyedi a mintázata, hogy egy véletlen egybeesésnek köszönhetően adott időben, adott időjárási körülmények között és adott szögben kísértetiesen hasonlít egy emberre. 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS
További cikkek ebben a témában
hirdetes

Szótár

Gumipók

Minőségi anyagból készült gumipókok segítségével elkerülheted a gumipók... Tovább

Kártya

A kártya lehet egy játékszer úgymint egy kártyapakli része, vagy egy hétköznapi használati... Tovább

Tovább a lexikonra
Érdekesség