Megivott egy liter energiaitalt, majdnem belehalt - az internet rajta röhög

Kis híján belehalt az energiaitalba - brutális értékelést írt hozzá!

Szerző: kvothe - 2017.03.22.

Egy Amazon-felhasználó őszinte és kacagtatóan szörnyű értékeléssel illette az általa megvásárolt energiaitalt az interneten. Tanácsos elolvasni, és nem követni a példáját!

Megivott egy liter energiaitalt, majdnem belehalt - az internet rajta röhög

Első sorban a fiatalok körében népszerűek az energiaitalok, amelyek egy átmeneti löketet adnak a szervezetet, amitől az ember felpörög, és sokkal aktívabbá válik. Az ilyen készítmények azonban többet ártanak, mint használnak, mert hosszú távon megterhelik testünket, és a hatás elmúlása után gyengébbnek érezzük magunkat, mint a fogyasztás előtt.

 

Ezen italok fokozott bevitele megjósolhatatlan mellékhatlásokkal jár, és ezt saját bőrén tapasztalta meg az a felhasználó, aki a javasoltnál SOKKAL többet ivott egy bizonyos készítményből (magyar fordítás lejjebb):

 

 

“Bármi is legyen, SEMMIKÉPPEN NE igyál ki egyszerre egy 5 Órás Energiaitallal teli „Szuper Nagy Nyelet” poharat. A szívem vagy végleg megállt, vagy olyan gyorsan ver éppen, hogy nem érzem a saját pluzusom.

 

Hátrányok:

  • 72 órája nem aludtam.
  • Nem érzem az arcomat.
  • Amikor reggel pisiltem szerintem 99%-ban csak vér jött ki.

 

Előnyök:

  • Teljesen kipucoltam az egész lakásomat.
  • Látom mások gondolatait.

 

Szuper Nagy Nyelet = 13 dl; 5 órás energia = 0.6 dl.

Ezek szerint megittam 22 darab 5 órás energiaitalt kevesebb mint 2 perc alatt. 22x5 = 100 óra energia.

 

Istenem könyörgöm segíts.”

 

 

Az értékelés az egész internetet bejárta, és ha egyeseknek eddig nem lett volna egyértelmű, nem tanácsos több mint egy liter energiaitalt egyszere leküldeni. A felhasználó fiókja azóta is aktívan értékel termékeket, tehát minden bizonnyal szerencsés volt, és túlélte az esetet.

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket