Elképesztő erdei házikót épített magának egy férfi

Nem fogod elhinni, hogy mit művel ez a férfi az erdőben a szabadidejében!

Szerző: kvothe - 2017.03.06.

Tátott szájjal néztük, amint egyenként rakosgatja fel a cserepeket a ház tetejére. Ilyen egy összkomfortos erdei kunyhó!

Elképesztő erdei házikót épített magának egy férfi

Habár rengeteg film feldolgozta már azt a helyzetet, amikor valaki eltéved a vadonban és küzdeni kell a túlélésért, szerencsére ritkák az ilyen esetek.

 

Ha munkánk vagy hobbink miatt gyakran a vadonban kötünk ki, akkor érdemes tudni néhány trükköt, amik megmenthetik az életünket. Talán te is azok közé tartozol, akik nem ijednének meg, ha néhány napot a civilizációtól távol, egy erdő közepén kellene, hogy töltsenek és biztos ismersz néhány ügyes praktikát is.

 

De hányan lennének képesek felépíteni egy házat a puszta kezükkel?

 

Mindenkinek van valami hobbija – ez a férfi például előszeretettel tölti idejét a természetben, ahol különböző „primitív” módszerekkel készít magának eszközöket és kisebb építményeket is. Minden, amit a videóban láthatunk, saját készítésű, az alapanyagok pedig az erdőből származnak.

 

A ház elkészítésénél fa, különböző füvek és levelek, kövek illetve agyag került felhasználásra.

 

 

Nem kis munka egy ilyen házikó megépítése, de az eredmények magukért beszélnek. Megmutatjuk a folyamatról készült videót is!

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket