Végre egy értelmes játék is terjed a Facebook-on

Végre egy értelmes játék is terjed a Facebook-on

Szerző: bohacs0010 - 2014.02.24.

Rengeteg értelmetlen, elmebeteg játék kezdett el terjedni a Facebook-on manapság, de végre megjelent egy olyan is, amiben nincsen semmi veszély, még értelme is van és szórakoztató. A játék lényege ugyanis a figyelmesség, kedvesség.

Végre egy értelmes játék is terjed a Facebook-on

Pár hete kezdte meg útját egy elmebeteg játék, a Neknomination, nem fejteném ki nagyon, ha gondoljátok, olvassátok el róla korábbi cikkünket: KATTINTS IDE!
Rengetegen őrültségnek és veszélyesnek ítélték meg ezt a játékot, amiben halálesetek is történtek. Ezért egy ellen kampányba fogtak, melyet Raknominationnak neveztek el. Ennek a lényege az, hogy véletlenszerű kedvességet hajtanak végre az emberek és ezt veszik fel, majd rakják ki a Facebook-ra. Ez után felkérik ismerőseiket, hogy utánozzák őket. Az ötlet egyedi és valóban nagyon jó, végre a fiatalok nem csak az ivást vagy az erőszakot részesítik előnyben, hanem a kedvességet és a jó szándékot. Sajnos szerintem viszont sokkal kevesebben fogják ezt a játékot játszani, mint a sörivós elmebetegséget.

 

Most pedig nézzünk pár példát, hogyan is néz ki a Raknomination

 

A videón szereplő lány bement a vegyes boltba, megkérdezte az eladót, hogy az által kiválasztott idő hölgynek mennyit kellene fizetnie, ezután az összeget odaadta a pénztárosnak:

 

 

A videón szereplő férfi bevásárolt a KFC-ben, majd szétosztotta az utcai munkások között az egészet, akik boldogan fogadták az ajándékot:

 

A következő videón szereplő lány élelmet készített, csomagolt, majd a hajléktalanok között szétosztotta:

 

Ha jobban tetszik ez a játék, mint a sörivós Neknomination, akkor nyomj egy LIKE-ot, és oszd meg ismerőseiddel is cikkünket! :)

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket