Ezeket a beszólásokat kerüljük el az esküvőkön és lagzikon!

Amit soha, semmiképpen ne mondj egy esküvőn!

Szerző: kvothe - 2017.01.23.

Egy esküvőt hónapokig, vagy akár egy évig is eltart megszervezni, azonban pár pillanat is elég ahhoz, hogy leromboljuk a hangulatot. Ha a pár volt olyan kedves, hogy meghívott téged életük talán legfontosabb napjára, akkor ezt köszönd meg azzal, hogy nem teszel megjegyzéseket!

Ezeket a beszólásokat kerüljük el az esküvőkön és lagzikon!

Az esküvők összetett események, amelyeket rettenetesen sok munkába, időbe, és gyakran pénzbe kerül megszervezni – általában a templomi és polgári szertartást követően kerül megrendezésre a lagzis mulatozás, amely a násznép számára a legemlékezetesebb része a napnak.

 

Éppen ezért nagyon törékeny tud lenni a hangulat – a pár szeretné, hogy mindenki jól érezze magát, viszont szinte mindig akad az a bizonyos valaki, aki nincs megelégedve az estével. Természetesen nem kötelező minden részét élvezni, azonban ezekről megjegyzést tenni a párnak egész egyszerűen bunkóság.

 

Kapcsolódó: mit ne tegyünk SOHA a konditeremben

 

Cikkünkben összegyűjtöttük azokat a dolgokat, amiket sose mondjunk egy esküvőn, még ha így is gondoljuk. Tiszteljük meg annyival a párt, akik ÉRTÜNK szervezték a lagzit, hogy elismerjük fáradozásaikat, nem pedig kritizáljuk azokat!

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket