Szülei meghívóért könyörögtek, meg is kapták

A világ legdurvább esküvői NEM-meghívóját küldte utált szüleinek egy menyasszony

Szerző: kvothe - 2020.03.30.

Sok ötletes meghívót láttunk már, azonban ilyet még sosem! Durva, őszinte, de nagyon vicces, bár nem annak, aki kapta!

Szülei meghívóért könyörögtek, meg is kapták

Az esküvők és lagzik csodás események. Mégis a legjobb, ha az ember csak egyszer kell, hogy átélje a sajátját, hiszen ez a kötelék egy életre szól. Már jóval a szertartás és az azt követő ünneplés előtt szokás kiküldeni a meghívókat, hogy mindenki időben értesüljön a hírről, és ott lehessen a nagy napon.

 

Ha csak két embert is hívunk meg (általában persze nem ez a helyzet) akkor azok a szüleink lesznek. Nem ez volt azonban a helyzet Alex és Alyssa eljegyzése után. Alyssa még 16 éves korában összeveszett szüleivel, és megszökött otthonról, hogy nagyszüleinél élhessen. Később a nagyiék rávették a lányt, hogy ha lehet, próbáljon megbékélni családjával, Alyssa azonban azóta sem volt képes megbocsájtani nekik.

 

Mikor meghallották a hírt, a lány szülei hónapokig zaklatták őt, hogy küldjön nekik egy meghívót. Alyssának persze esze ágában sem volt meghívni szüleit élete legszebb napjára, így miután megunta a folyamatos nyaggatást, a világ legdurvább „meghívóját” küldte nekik!

 

Lássuk, hogy mit tartalmazott az üzenet a következő oldalon!

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket