A szövetségi kapitány semmi ne dőlt el, azonban ha ma gólt szerzünk, nagy esélyünk van arra, hogy részt vehessünk az EB-n.

Este eldől, kijutunk-e a franciaországi Európa-bajnokságra! Íme a kezdő tizenegy!

Szerző: doszi - 2015.11.15.

Bernd Storck, csapatunk szövetségi kapitánya elmondta, hogy minden a megfelelő ütemben halad, a játékosok regenerációja jól sikerült. A futballisták felkészültek a ma esti találkozóra. 

Kleinheisler László újoncként lőtt gólt, vajon megint szerepet kap Bernd Storck kezdőjében?

Csapatunknak nagy erőkkel kell koncentrálina a védekezésre, ugyanis az idegenbeli találkozó során a Norvégok 21-szer kísérleteztek a gólszerzésre, míg a mi csapatunk csupán háromszor. 

Dárdai Pál irányítása alatt a védekezés ment a legjobban a csapatnak, Storck irányítása alatt pedig bőven voltak megingások, gondoljunk csak a görögök elleni meccsre. 

Ennek ellenére bizakodva várhatjuk a találkozót, ugyanis 1:0-ás előnnyel várhatjuk a kezdő sípszót, Oslóban ugyanis Kleinheisler László - aki mellesleg aznap volt először válogatott - góljával megnyertük az első meccset.

 

 

A péntek 13-án Párizsban történt terrotámadások miatt a mai meccsen kifejezetten figyelni fognak a beléptetés során a szervezők és a biztonságiak, ezért érdemes hamarabb indulni a mérkőzésre, nehogy valaki lemaradjon egy-egy fontos pillanatról. 

 

A következő oldalon megmutatjuk a válogatottak szűkített keretét:

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket