Propagandafalu Észak- Koreából

Észak- Koreában minden megtörténhet

Szerző: tpalee - 2019.07.02.

 

Azt megszokhattuk már az idők folyamán, hogy Észak-Koreában vannak furcsaságok. Az ország ugyebár teljes, önként vállalt elszigeteltségben él. Hírek csak akkor jutnak ki az onnan, ha a helyi pártvezetés érdekei úgy kívánják. Most azonban a határ közelségét is kihasználva egy igazi érdekességre bukkantak. 

Propaganda a javából

 

Nem sok ország van a Földön, ahova például a google earth autója nem juthat el. Ez a kommunista állam ilyen.Mi is beszámoltunk már a főváros pártszékházában található titkos szobáról, amelyről biztosat nem tud senki sem, csak azt, hogy rossz dolgok feltehetőleg rossz dolgok történnek benne.

 

De itt van most a legújabb. Bemutatjuk most Kidzsongdong-t, amit a helyi vezetés Békefalunak, a külföldi médiumok inkább Propagandafalunak hívnak. Az ott honos eszme amúgy is szívesen használja ezt a „fegyvert”, hogy hirdesse a saját vélt, vagy valós eredményeit. De azért valljuk be, hogy egy egész települést építeni azért, hogy bebizonyítsák, hogy az állam erős-azért túlzás. 

 

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket