Egy srác leosztályozta volt barátnője levelét, majd visszaküldte neki

Kijavítva, leosztályozva küldte vissza ex-barátnője bocsánatkérő levelét

Szerző: kvothe - 2017.02.21.

Az egész internetet felrobbantotta a fiú, akire nem hatott ex-barátnője bocsánatkérő levele.

Egy srác leosztályozta volt barátnője levelét, majd visszaküldte neki

A bizalom egy értékes és törékeny dolog. Évek is eltelhetnek, míg két ember között kialakul egy szoros kötelék, amit aztán egyetlen pillanat alatt szét lehet szakítani. Egy szomorú példa erre a hűtlenség egy párkapcsolat esetén – a megcsalás soha nem végződik jól.

 

A középiskolás Nick Lutznak egy napon szembesülnie kellett a ténnyel, hogy barátnője bizony hűtlen dolgokat művelt a háta mögött. Az egyetlen ésszerű megoldást választotta – szakított vele.

 

Később immáron ex-barátnője úgy döntött, hogy egy szívszorító, „őszinte” levéllel próbálja visszanyerni a srác szívét, amiben többek között azt állítja, hogy valójában szó sincs megcsalásról.

 

 

A legtöbben egy ilyen megmozdulásra nem is igazán reagálnának. A levél sokaknál pillanatokon belül a kukában landolna. Nick azonban úgy döntött, hogy nem hagyja szó nélkül a nevetséges üzenetet. Úgy vágott vissza a lánynak, hogy az internet hamarosan hősként ünnepelte őt. Hogy mit tett? Nos…

 

 

A srác fogott egy piros tollat, és – mint egy iskolai dolgozatot – elkezdte kijavítani a levelet.

 

A következő oldalon megmutatjuk, hogy mi lett az eredmény!

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket