MÜPA - ExperiDance előadás március 16-án

Fiatalság, boldogság 1969-ben és 2009-ben – ExperiDance Production a MÜPA-ban

Szerző: Corretja - 2019.04.19.

Március 16-án este hét órakor veszi kezdetét az ExperiDance Production Boldogság 69:09 címet viselő előadása a MÜPA-ban, vagyis a Művészetek Palotájában. A tánckomédia a boldogság keresését veszi górcső alá. 

ExperiDance a MÜPA-ban

 

A társulat célja, hogy a legmagasabb szinten szórakoztasson, valamint hogy forradalmasítsa a magyar tánckultúrát. Az ExperiDance már tizenhat éve sikeres, méghozzá oly módon, hogy a vérpezsdítő magyar táncokat népszerű nemzetközi és modern irányzatokkal szelídíti meg, vagy épp még tovább fokozza. Így pedig egy összetéveszthetetlenül új, sőt, egyedi táncstílus született meg.

 

Ezt a különleges előadásmódot bemutató produkciót – Boldogság 69:09 - hozzák most el a MÜPA-ba március 16-án.

 

Az ExperiDance táncosai mind magasan képzett művészek, akik estéről estére képesek a legjobbat kihozni magukból. Ezen a teljesítményen kívül a koreográfus, a jelmeztervező és a zeneszerző is vastagon hozzájárul a sikereikhez.

 

 

A Boldogság 69:09 című tánckomédia 1969 és 2009 fiataljainak boldogságkeresését hasonlítja össze, méghozzá úgy, hogy a korszakok legnépszerűbb slágerei és legdivatosabb tánclépéseit hívják ehhez segítségül. Bár a két dátum között pontosan negyven év telt el, meglepően sok a hasonlóság. Egy felejthetetlenül vidám, időutazással egybekötött házibuliban teljesedik ki a produkció, ahol a 2000-es évek klubslágerei versenyeznek a Táncdalfesztiválok hangulatával. Felnőtteknek és kamaszoknak, a rock-, a beat-, és a hip-hop rajongóinak mondhatni kötelező az ExperiDance Production elóadása!Az ExperiDance és a Nemzeti Táncszínház közös produkciója.


Rendező: Nemzeti Táncszínház

 

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket