Ne parkolj mozgássérült parkolóhelyre, ha nem vagy az

Ez történik, ha nem vagy mozgássérült, de mégis oda parkolsz

Szerző: Dominik96 - 2015.11.10.

Brazíliában történt az eset, ahol egyedünk fittyet hányva a tiszteletre, és arra, hogy az nem az ő számára van kialakítva, nyugisan beparkolt mozgássérült parkolóhelyre.

Ne parkolj mozgássérült parkolóhelyre, ha nem vagy az

A pórul járt szabálysértő

 

Szerencsére az ottani emberek hasonlóan felháborodtak az eseten, mint én és szépen megleckéztették emberünket. Megjegyezném, hogy teljesen támogatom ezt az ötletet, ha magától nem jön rá, hogy oda ne álljon, akkor valahogyan fel kell világosítani. Jó módját választották, még a rendőr sem akart beleavatkozni a dologba. A férfi pedig láthatóan nagyon feldúlt volt (elég rossz érzés lehet, mikor körbenevetik az embert, bár nem mondom, hogy nem érdemelte meg) és idegességében elkezdte lekapkodni a cetliket az autójáról.

 

Ha a rendőr rendelkezik egy kis humorral, akkor megcifrázhatta volna még a dolgot egy büntetéssel is :D Aztán még a szabálysértő érezte magát megsértve, mikor illetlen és szabályellenes dolog volt ez tőle.

 

Törvénybe iktatnám az ilyenek bevezetését! :D

 

Az esetről a videót a következő oldalon találjátok! :)

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket