Így szeli ketté a hétköznapi tárgyakat egy ezer fokos kés pengéje

Órákig tudnánk nézni, ahogy ez az 1000 fokos kés dolgokat vág ketté

Szerző: kvothe - 2020.03.30.

Ezt a videót lehetetlenség nem élvezni – megmutatjuk, hogyan vág ketté dolgokat egy tűzforró kés pengéje. Mindenki nézze meg, de senki ne próbálja utánozni.

Így szeli ketté a hétköznapi tárgyakat egy ezer fokos kés pengéje

„Mint forró kés a vajon” – ezt a hasonlatot biztosan mindenki hallotta már. Kérdem én viszont, hogy hányan próbálták már ki, hogy milyen lehet egy tűzforró pengével belevágni egy vajszeletbe. Az ember természeténél fogva kíváncsi lény, ezért néha a legőrültebb dolgokba is belevágunk, amitől valami újdonságra számítunk.

 

Mr. Gear, egy YouTube-felhasználó úgy döntött, hogy megpróbál különböző hétköznapi tárgyakat kettévágni, de nem akármilyen módon.

 

Itt valami nagyon komoly dolog készül

 

A videó készítőjének jóvoltából most vele együtt tapasztalhatjuk, amint egy körülbelül 1000 fokra felhevített késsel többek között szappant, Coca-Cola palackot és más tárgyakat pusztít el.

 

Kevés ennél bámulatosabb dolgot láttunk mostanában

 

Már az is látványos, ahogy a penge színe megváltozik a hő hatására, de az igazi élvezet akkor kezdődik, amikor a kés először találkozik a hétköznapi háztartási eszközökkel és ételekkel.

 

Nézzük a videót a következő oldalon

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket