Ez az 5 legjobb könyv, amit férfiként olvashatsz!

Ezt az 5 könyvet muszáj minden férfinak elolvasni! Legjobb könyvek válogatása.

Szerző: mprof - 2021.04.06.

 Könyvet adni szinte mindig jó érzés adni ajándékba és jó választás, mivel a legtöbb férfi szeret olvasni. De tudjátok, hogy mi a legjobb még? Ha jó könyvet adunk ajándékba, az még annál is jobb érzés. Most összegyűjtöttünk 5, férfiaknak való könyvet, aminek biztos, hogy örülni fognak az urak, ha ezek közül valamelyiket ajándékba kapják valamilyen alkalomból. 

5 legjobb könyv, amit férfiként olvashatsz!

#1, Legjobb könyv férfiaknak: Kondor Vilmos: Szélhámos Budapest

A Budapest Noir könyvek szerzője új történettel örvendezteti meg a Bűnös Budapest sorozat  rajongóit. Az Est lapok újságírójának első ügyét ismerhetjük meg a Szélhámos Budapest regényben, amiben újra feltűnnek az 1900-as évek szereplői. A történetben lehetőséget kapunk arra, húgy újra belemerüljünk a korrupt rendőrök, besúgók, dizőzök, mindenre elszánt pincérek és utcalányok bűnös világának közepébe, miközben Gordon Zsigmond elszántan küzd, hogy felgöngyölítse a Tabánban meggyilkolt színésznő érdekfeszítő és rejtelmes ügyét.

 

#2, Legjobb könyv férfiaknak: David J. Evans, William Burnett: Tervezd meg az életed

Talán nem is gondolnánk, hogy a  dizájn és a minket körülvevő dolgok milyen komoly hatással vannak az életünk minőségére. A dizájnerek azon fáradoznak, hogy olyan eszközöket, bútorokat, használati tárgyakat és műszaki termékeket készítsenek, amiket könnyedén használhatunk az életünk bármely pillanatában. A Stanford Egyetem professzorai, akik maguk is formatervezők, segítenek abban, hogy ezt a szemléletet a saját életünkre is kivetítsük, így téve rendezettebbé és összeszedettebbé. A könyvben számos hasznos tanács olvasható, megtanulható belőle, hogyan gondolkozzunk praktikusan és kreatívan.

#3, Legjobb könyv férfiaknak: Nichola Fletcher: Húsimádók könyve

Tudod-e, hogy mi a tökéletes BBQ titka? Mitől lesz igazán ínycsiklandozó a báránysült? Ha egy igazi gourmet szeretnél megajándékozni, akkor ez a könyv tökéletes meglepetés lesz számára. A 300 receptet tartalmazó szakácskönyvben és útmutatóban a szárnyasok, a sertés- és marhaételek, vadhúsok is terítékre kerülnek a pácolás, az előkészítés és az elkészítés mellett.

 

#3, Legjobb könyv férfiaknak: Wisinger István: A Nobel-díjas kém

magyarország első és eddig egyetlen Nobel-díjasáról Szentgyörgyi Albertől írt egy nagyon különleges életrajzot Wisinger István, a hatalmas író tehetséggel megáldott újságíró-riporter. A könyvben megismerhetjük a C-vitamin felfedezőjének ellentmondásos személyiségét, magánéleti válságait is és azt, hogy a siker útja nem olyan könnyen vezet a boldog élethez is.

 

#4, Legjobb könyv férfiaknak: Paolo Bacigalupi: A ​vízvadász

A posztapokaliptikus történetek mindig népszerűek. Miért is? Mert egy olyan világot tárnak elénk, amit nem is nehéz elképzelnünk, főleg ha egy ilyen nagyszerű könyvet olvasunk. Paolo Bacigalupi történetében Amerikában járunk, ahol akkora aszály és szárazság van, hogy a víz értékesebb lett, mint az arany. Ebbe talán te is többször belegondoltál már, hogy mi lenne velünk, ha nem lenne egyszer csak a víz olyan könnyen elérhető, mint ma, hogy csak megnyitjuk a csapot. Nos, ebbe a világban próbál meg előrejutni a nyomozóként és kémként élő Angel Velasquez, akinek össze kell dolgoznia egy újságírónővel, miközben a világ egyre halad a teljes megsemmisülés felé.

 

#5, Legjobb könyv férfiaknak: Rónai Egon: Húzós 4.

A Rónai Egon nagy sikerű műsorának legérdekesebb beszélgetéseiből szerkesztett kötetnek már a negyedik része jelent  meg. Rónai műsorának, a Húzósnak a vendégei a magyar kulturális, gazdasági és politikai élet legjavából kerültek ki, így a könyv pikantériája, hogy semmilyen kitalált történet nem áll a háttérben, hanem érdekes, igaz és izgalmas sorok között találjuk magunkat. A kötetben 30 híres ember beszélgetésének kivonatát olvashatjuk.

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket