Fa-szélturbinával termelheted magadnak az áramot!

A legújabb, ígéretes találmány ez a fa-szélturbina, amivel magadnak termelhetsz áramot!

Szerző: vargazsanett - 2019.06.03.

Ezzel az ígéretes találmánnyal véget vethetünk az energia problémáknak! Minden ház saját magának termelhet majd áramot, a fa-szélturbina segítségével!

Fa-szélturbina

Ugye ismerős érzés az állandó fejtörés a villanyszámla és a rezsi miatt? Amint egyre többen megismerik ezt a találmányt többé nem kell ilyesmivel szembesülnünk!
Ha elterjed ez az új és ígéretes találmány, búcsút inthetünk az energiaproblémáknak és lehetőségünk lesz akár egy évre elegendő energiát termelnünk saját magunknak.


Egyre több modern feltalálóról és találmányaikról hallhatunk mostanában, akik célja, hogy egy jobb, de főként élhetőbb világot teremtsenek nekünk. Most éppen egy francia ötletről lesz szó, amely, ha megvalósul egy évre elegendő energiát lesz képes biztosítani egy kisebb irodaháznak vagy egy teljes háztartásnak. A működési elve pedig roppant egyszerű, a természetből vonja ki az általunk felhasználni kívánt energiát. 

 


Nem ez nem átverés és nem is gondosan megformált „ferdítés”. Ez a színtiszta valóság!


Amennyiben sikerül világ szinten terjeszkednie a készítőnek és találmányának, bárki számára lehetőség nyílik majd arra, hogy egy olyan házban élhessen, ahol a villanyszámla pontosan a nullával egyenlő.


De pontosan, hogyan is néz ki ez a szóban forgó készítmény, azaz a fa-szélturbina?


Nos, egy olyan szélturbinát kell elképzelnünk, amely egy fa alakját mintázza, ezáltal tökéletesen esztétikus, bárki kertjében otthonra lelhet, de ami a legfontosabb, hogy környezettudatosság szempontjából is remek a forma választása. Ettől függetlenül nagy előny, hogy a szélfogók egyesével, akár külön-külön is használhatók, tehát egy irodaház éves energiaszükségletét például, nem csak „faként” tudja ellátni. 

 


Képzeljünk csak el egy világot, ahol minden háztartás és intézmény tulajdonképpen ingyen árammal működik és képes önmagát fenntartani. Hát nem lenne szuper?
Természetesen az energiaszolgáltatóknak is lesz ehhez egy-két szavuk, amennyiben odajut majd az ügy, de bízzunk benne, hogy ők is elismerik majd a környezettudatosság fontosságát!


Az elkövetkezendő pár évben úgy néz ki egyre jobban elterjed majd, hisz’ rendkívül sok befektető lát fantáziát az ötletben. Reméljük hamarosan Magyarországon is beszerezhető lesz a termék!

 

Nézd meg ebben a videóban hogyan működik a fa-szélturbina:

 

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket