Máté Balázs online marketing asztali

Nem vették fel a munkakereső férfit, később ez hihetetlen sok pénzbe került

hirdetes

5 és fél ezer milliárd forintot bukott Zuckerberg, mert nem alkalmazott egy férfit

MC

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Ezért érdemes esélyt adni mindenkinek, akinek csak lehet – főleg, ha egy olyan szupervállalatról van szó, mint a Facebook. Nem kellett sok idő, hogy rájöjjenek: hatalmas lehetőséget szalasztottak el!

Nem vették fel a munkakereső férfit, később ez hihetetlen sok pénzbe került

Bizonyára mindenki hallott már a Facebookról. A világ legnépszerűbb közösségi hálózata mára már gyakorlatilag mindenhol ott van, és mindenki a része. A szupercég gyakran félelmetes összegeket ad ki olyan alkalmazásokért vagy szolgáltatásokért, amelyekben fantáziát és lehetőségeket lát, de nem minden esetben fedezik fel időben ezeket a rejtett kincseket, és később erre súlyosan ráfizetnek.

 

Ez történt akkor is, amikor a Facebook visszautasította Jan Koum-ot. A kommunista Ukrajnában nevelkedett fiú 16 éves korában édesanyjával és nagymamájával Amerikába költözött. A fiatal férfiról hamar kiderült, hogy rendkívüli informatikai tehetségekkel rendelkezik.

hirdetes

 

 

1998-ban először a Yahoo alkalmazottja lett, ahol biztonságtechnikával foglalkozott. Ezek után egy ideig az Apple-nél is dolgozott. Ez azonban csupán 2009-ig tartott, ezt pedig egy munkanélküli időszak követte.

 

Most érkeztünk el a döntő pillanathoz. Jan állásra jelentkezett a Facebooknál (illetve a szintén népszerű Twitternél) azonban visszautasították. A csalódott férfi azonban nem adta fel, és maradék pénzét felhasználva saját szolgáltatást indított.

 

De miért olyan fontos ez a Jan Koum? Mit tett, hogy a Facebook megbánja, hogy nem vették fel? Lássuk a következő oldalon!

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS
hirdetes
hirdetes
Közösség

Szótár

Magyarország

Kis hazánk a Kárpát-medence szívében, Európa közép-keleti részén. Államformája... Tovább

Nyelv

Nyelv alatt egyrészt a szájban található izomköteget értjük. A nyelv felületén található... Tovább

Tovább a lexikonra