Lenyűgözően építette meg a fakunyhóját ez a férfi

Kívülről egy egyszerű faházikó, de nem fogod elhinni, mit rejt magában!

Szerző: kvothe - 2016.12.01.

Elképesztő dolgot rejt ez a kis fakuckó! Te gondolnád, hogy ENNYIRE más belülről?

Lenyűgözően építette meg a fakunyhóját ez a férfi

Szeretnél moziba menni, de nincs a közeledben, vagy nem érsz rá amikor vetítés van? Esetleg nem szereted a tömeget, a sorban állást, vagy hogy a legjobb jelenetek alatt köhögnek bele a filmbe? Akkor építs magadnak saját mozit!

 

Míg a legtöbb udvarban egy kis patak, sziklakert, néhány tuja, vagy egy kutyaház díszeleg, addig van, ahol valaki éppen filmet néz háza mögött. Ashley Yeates saját mozit épített magának a hátsó udvarában. Tudod, ahogy azt az emberek szokták. Nem kell persze hatalmas csarnokra gondolni, az egész elfér egy kis fabódéban, amelyet saját kezűleg készített. Belül azonban olyan az egész, mint egy valódi mozi! Csak várd ki a végét!

 

Az egész egy pici szoba alapjaival kezdődött.

 

 

Aztán jöttek a falak

 

 

Végül az egész egy egyszerű fabódévá állt össze

 

 

A következő oldalon láthatod, milyen belülről a minimozi! Te is akarsz majd egyet!

Vadító verdák

Vadító nők

Vadító divat

Attól hogy férfiak vagyunk, és nem olvadunk el egy csillogó ékszer láttán, sőt még csak a különböző retikülök sem keltik fel az érdeklődésünket, még a magassarkúk után megfordulhatunk – illetve a vadító férfi divat is érdekelhet minket! Kövesd online férfi magazinunkkal a divatot!

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket