Félelmetes videó a NASA-tól

Mindenki megrémült a NASA videójától! Nagyon félelmetes!

Szerző: vargazsanett - 2018.11.12.

Félelmetes videót tett közzé a NASA a világhálóra, ami mindenkit sokkolt, aki csak megnézte ezt a rövid kisfilmet. Mutatjuk a videót! Rád hogy hatott?
 

Félelmetes videó a NASA-tól

A közel másfél perces kisfilm az északi-sarki jég olvadásáról szól, amelyben felgyorsítva azt nézhetjük meg, hogy hogyan olvadt el az északi-sarkon lévő jégpáncél tetemes része 1984 és 2016 között. Az első években még nem volt olyan ütemű az olvadás, de azóta a globális felmelegedés hatására fegyorsult ez a folyamat. Emiatt számos állat veszélyben lehet, bekövetkezhet, hogy kihal több faj is, mint például a jegesmedvék.

 

Az ott élő embereket is nagy veszély fenyegeti, de az biztos, hogy mindenkire, azaz az gész Föld klímájára kihatással lesz ez a természetellenes folyamat… De hiába a számos bizonyíték, hogy változtatnunk kellene, mert ez így nem jó, mi semmit nem teszünk. Nem teszünk a változásért! A következő oldalon megnézhetitek a NASA félelmetes, de sajnos igaz videóját.

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket