Újra mosolyt csalt a gyászoló férfi arcára felesége utolsó üzenete

Egy feleség utolsó üzenete férjéhez - ilyen az ÖRÖK szerelem!

Szerző: kvothe - 2017.02.11.

Talán furán hangzik, de a gyász szomorú napjait éppen az enyhítheti leginkább, aki elment tőlünk – példa erre ez az üzenet is…

Újra mosolyt csalt a gyászoló férfi arcára felesége utolsó üzenete

Semmi sem fáj jobban szeretteink elvesztésénél. Az érzés csak még intenzívebb, ha egy olyan valaki távozik mellőlünk, akivel már hosszú évtizedekkel ezelőtt összekötöttük életünket. Azonban a halál nem vethet véget a szerelemnek, és ez a mai történet tökéletes példa ennek igazolására.

 

James Breland több mint hatvan év házasság után elvesztette feleségét, aki egy szerencsétlen esés után nem tudott rendesen felépülni. Napokkal Billie eltávozása után, James a közös holmijuk között keresgélt, amikor is olyasmit talált, amely arcára mosolyt, szemeibe pedig könnyeket csalt.

 

„Sosem felejtem el nagyapám arcát, amikor megmutatta a levelet a család többi tagjának is – könnyek és rengeteg mosoly közepette emlékeztünk a nagyira” – mesélte Cliff Sims, a hölgy unokája.

 

 

A történetet Cliff Sims megosztotta a Facebookon. Elmesélte, hogy Billie gyakran hagyott magának üzeneteket otthonában, hogy ne felejtse el a fontos dolgokat, és hogy emlékeztesse magát a vidám pillanatokra.

 

Mi állt a hölgy utolsó levelében? A következő oldalon láthatjuk, nagyon megható!

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket