Barna Illés gödöllői retro cukrászdáját felújítják!

Felújítják Barna Illés gödöllői retro cukrászdáját

Szerző: vargazsanett - 2017.03.13.

Ilyenkor visszatér az emberekbe vetett hitem! A gödöllői retro cukrászda bezárt egy feljelentés miatt, most viszont vállalkozók újítják fel Barna Illés 50 éve működő retro cukiját!

Barna Illés gödöllői retro cukrászdáját felújítják!

Gábornak sikerült meggyőznie a gödöllői Barna Illés cukrászmestert, hogy folytassa mesterségét! A retro cukrászdát jólelkű vállalkozók fel fogják újítani teljesen ingyen! Ilyenkor tér vissza az emberekbe vetett hitem!! :)

 

Nagy hírverés volt abból, amikor a már 50 éve működő Barna Illés cukrászdáját ismeretlen rosszakarók feljelentették, s így a bácsinak muszáj volt bezárnia az üzletet. A híressé vált cukrász kevés nyugdíjából nem tudta felújítani a régi épületet, így abban végezte az üzleti tevékenységet. A hatóság viszont választás elé állította őt: vagy bezárja a boltot, vagy kifizeti a büntetést. Mindenki el tudja képzelni, melyik opciót választotta Illés bácsi, bezárta az 50 éves múltra visszatekintő cukit. Viszont léteznek jó emberek!! A következő oldalon elmondom ezt a szenzációs hírt, amelytől neked is visszatér majd az emberekbe vetett hited!

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket