Ferencváros-Blonberg női kézilabda mérkőzésen jártunk

Biztos győzelem az Elek Arénában!

Szerző: bohacs - 2015.03.08.

Egy német csapat ellen soha nem lehet tutira venni a végeredményt. Valahogy mégis minden azt súgta, hogy ezen a kellemes tavaszias szombat délutánon a fradis lányokat nem lehet megszorongatni.

Ferencváros-Blonberg női kézilabda mérkőzésen jártunk

 

Egy kis szervezési hiba azért csúszott a mérkőzés rendezésében, mert alig egy kilométerrel odébb a Győrt fogadta rangadón a foci csapat. Így aztán a szokásostól eltérően egy igazi, „vérre menő” kupameccsen igencsak foghíjasak voltak a lelátók. Persze akik ott voltak így is pokoli hangulatot tudtak produkálni.

 

 

A mérkőzés úgy indult, ahogyan arra számítani lehetett. Kemény, helyenként túl kemény volt a Blonberg. Az is látszott, hogy szervezett, masszív csapat. De rögtön észre lehetett venni, hogy igazi klasszisuk nincs, aki hátára tudja venni a vendégeket.

 

 

Kettő-kettőig bírták csak szorosra hozni a meccset. Jobb csapat a FRADI és erről senki nem lehetett kérdése az öt gólosra duzzadt előny láttán.

 

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket