A Ferencváros győzött a rangadón

Kézilabdaünnep az Elek Arénában!

Szerző: bohacs - 2015.03.12.

Az elmúlt napok teljesen tavaszias időjárása kicsit visszavett ugyan a rangadóra, de azért a szívekben érezhetően megpezsdült a tavaszi vér. Minden jegy elkelt az FTC-GYŐR rangadóra. Szépnek ígérkezett az este szerdán. 

A Ferencváros legyőzte a Győrt a rangadón

Jöttek győri szurkolók is bőven, gyönyörű egységben szurkolva övéiknek. Egy teljes szektort megtöltöttek, s nem is fértek be igazán.

 

 

Hangerőben azért természetesen a másik zöld-fehér gárda, a hazaiak uralták az arénát. Egy hatalmas felirat került ki az egyik szektor fölé, amely Tomori Zsuzsinak szólt, hiszen a napokban keringett a hír, hogy a Fradi játékosa már alá is írt a Rába-partjára.

 

 

Na ez aztán igazi pikantériát adhatott a mérkőzésnek. Fotósként azért az sem volt mindennapi élmény, hogy a világ egyik legjobbját, Lökét, két másik világhíresség szorongathatta egy képen, Pena és Szucsánszki.

 

 

Ahogy a meccs kezdődött, az minden hazai szurkoló álmát is felülmúlta. Nem hogy egyenrangú partnernek bizonyultak a hazaiak, de több góllal terhelték Herr Orsi hálóját.

 

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket