Megmutatjuk a legjobb ajándékokat férfiaknak!

A legjobb ajándékötletek Valentin napra - férfiaknak!

Szerző: kvothe - 2017.08.17.

Összeállítottunk egy kis útmutatót a hölgyeknek, akik szeretnék megajándékozni valamivel a párjukat Valentin nap alkalmával. Most megtudhatod, minek örülnek igazán a férfiak!

Megmutatjuk a legjobb ajándékokat férfiaknak!

A Bálint-nap, vagy közismertebb nevén valentin nap a szerelmesek napja az egész világon. Ilyenkor még mi férfiak is figyelmesebbek vagyunk. Kedvesünk viszont nem feltétlenül biztos benne, hogy milyen meglepetésnek örülnénk ezen a bizonyos napon.

 

Ez a kis útmutató biztosan ad majd néhány remek ötletet a hölgyeknek, akik idén valami újdonsággal szeretnének kedveskedni nekünk. Akár szellemes, akár romantikus vagy hasznos dolgokról legyen szó, itt mindent megtalálsz!

 

Névre szóló flaska

Néha jól esik egy korty valami erősebből. Kevés férfi utasítana vissza egy csinos flaskát, amin a neve szerepel. Persze, ha sikerül olyan helyet találnod, ahol egyéni szöveget vagy mintát gravíroznak rá, akkor megütötted a főnyereményt. Tipp: ha nem üresen adod, még jobban fog örülni neki!

 

 

Egy multifunkciós üvegnyitó

Persze sokat hallják a nők, hogy minden sörnyitó és ezt mi férfiak előszeretettel demonstráljuk is. Mégis van valami különleges abban, hogy valahányszor sört vagy bort bont kedvesed, egyből te jutsz eszébe róla. Ha szerinted egy üveg pia nem lehet romantikus, akkor tévedtél.

 

Elengedhetetlen egy Valentin-napi vacsora!

 

A nők imádják, ha meghívja őket a párjuk vacsorázni, ha már ilyen hasznos ajándékokat kapsz, mint az itt felsoroltak, akkor vidd el cserébe őt egy kellemes és hangulatos helyre romantikázni! Egy Valentin-napi vacsora remekül kifejezi a szeretetedet, és az ajándékot pedig az asztalnál is át tudod adni. ;) Az összes budapesti étterem közül a legromantikusabb pedig a Pest-Buda Vendéglő, a Budai Várban, ahol egy séta alkalmával a Budai Várnegyed látványosságaiban és a csodaszép kilátásban is gyönyöködhettek. Kattints ide a részletekért: Étterem a Budai Várban.

 

 

A következő oldalon folytatjuk!

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket