Így néznek ki a férfiak ha a nővel mentek vásárolni

Ilyen, amikor a férfiak elkísérik vásárolni a nőket

Szerző: vargazsanett - 2019.05.06.

A nők számára kikapcsolódás elmenni vásárolni viszont a férfiakról ez már nem mondható el. Sőt! Nekik egy igazi kihívás, főleg, ha az asszonyt kísérik el! Vicces képek következnek, így néznek ki a férfiak, ha feleségükkel vásárolnak.

Így néznek ki a férfiak ha a nővel mentek vásárolni

A nők számára a vásárlás egy igazi kikapcsolódás, sőt még akár terápiaként is szolgál bizonyos helyzetekben. A férfiak legtöbbje egyáltalán nem szeret vásárolni, inkább szeretné ezt a teendőt feleségére hagyni. Viszont vannak olyan férfiak, akik szeretnek vásárolni, de ők is csak akkor, ha feleségük nem kíséri el őket, ha egyedül mennek. Ilyenkor általában végeznek negyed óra – fél óra elteltével, és boldogan, elégedetten ülnek be a kocsijukba és mennek haza. Viszont ezek a típusú férfiak hiába szeretnek maguk vásárolni, ha már feleségük velük megy, kész rémálommá változik ez a teendő számukra is, így csatlakoznak az előző típusba tartozó hímneműek csoportjába. :)

 

Van viszont, amikor megkísérlik megpróbálni a vásárlást feleségükkel (erre biztosan valami komoly ok viszi rá őket, valami olyan, amire képtelenség volt nemet mondani), ilyenkor láthatunk hasonló alakokat, mint a lenti galériában lévő képeken. :D Az ilyen és hasonló formákat leginkább bevásárlóközpontokban vagy nagyobb ruhás, esetleg ékszeres boltokban lehet felfedezni. Általában vagy egyedül vannak, vagy csoportosultak már a hasonló cipőben járó társaikkal. Ez utóbbi talán egy fokkal jobb helyzet számukra, hiszen van kivel elátkozni az asszonyt… akarom mondani, eltölteni az időt (azt a pár órát), de van, mikor hiába minden igyekezetük, a várakozás akkor is alvásba torkollik… így már közös, férfi alvásba… :D De lássuk a képeket, ezek elárulnak mindent, lapozd végig a galériát! Röhögni fogsz! :)

 

 

Ugye, nagyon viccesek? Szóval ebből mi a tanulság? Vagy ne menj vásárolni SOHA, SEMMILYEN KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT az asszonnyal, vagy csak akkor, ha valami extra kívánságod teljesül utána! Ezek az arcok mindent elárulnak, kérd meg bőven az árát! :D Viccet félretéve, azért remélem bemutattuk, hogy mi vár rád ha egyszer valamiért mégiscsak igent mondasz egy bolti felkérésre… 

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket