Férfi gyomrában aprópénzt és szögeket találtak

Aprópénz és szögek voltak egy férfi gyomrában, aki hasfájásra panaszkodott

Szerző: vargazsanett - 2018.02.15.

Egy indiai férfit ételmérgezés gyanújával szállítottak a kórházba, miután gyomorfájásra panaszkodott. Nem sokkal később a sebészek kiderítették, hogy a beteg számos érmét és szöget nyelt le.

Férfi gyomrában aprópénzt és szögeket találtak

A 35 éves Maksud Khan, az esetet megelőző 3 hónapban állandó gyomorfájásra panaszkodott. Mivel úgy gondolták, hogy ételmérgezésről lehet szó, a Sanjay Gandhi Kórházba utalták be kezelésre. Endoszkópos vizsgálat során az orvosok megdöbbenve jöttek rá, hogy mi volt a súlyos hasi fájdalmak valódi oka. Teljesen elképedtek, amikor több száz érmét, nagyjából 1,4 kg szöget, borotvapengéket, üvegszilánkokat találtak a férfi gyomrában.

 

A sebészek munkába álltak, és azonnal műtétet hajtottak végre rajta, amelynek során legalább 7 kg idegen tárgyat távolítottak el Maksud gyomrából. A sebészek 263 érmét és 100 szöget távolítottak el a páciens gyomrából.

Dr. Priyank Sharma, aki a sebészeti csapatot vezette, elmondta: “Megdöbbentünk, amikor érméket és szögeket fedeztünk fel a páciens gyomrában. Ilyen esettel még nem találkoztunk a pályafutásunk alatt.”

 

De miért tette ezt Maksud? Lapozz egyet, elmondjuk, meg fogsz döbbenni te is!

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket