Ez a férfi kipróbálta, meddig bírja magassarkúban - Videó

Egy férfi kipróbálta, meddig bírja magassarkúban

Szerző: Petra - 2016.11.26.

Kíváncsi volt, miért panaszkodnak ennyit a nők a magassarkú miatt, ezért végigcsinált benne egy napot. De amit átélt, abban nem volt köszönet!

Egy férfi magassarkúban

Egy amerikai férfi kíváncsi volt, hogy mit élnek át azok a nők, akik egész nap magassarkúban mászkálnak, ezért úgy gondolta, végigcsinál így egy napot. Fölvett egy tűsarkú cipőt, amihez hozzá kell tenni, hogy még egy nőnek is külön gyakorlást igényel az, hogy megtanuljon benne járni, nemhogy egy férfinak, aki még soha nem hordott ilyet.

 

Az egész napos pokol azzal kezdődött, hogy három emeletet kellett lépcsőznie, amit egyáltalán nem érzett biztonságosnak. Mire leért a kocsihoz, már fájdalmai voltak, de nem adta fel, habár a vezetés is szörnyű élmény volt számára ebben a cipőben. Amikor beért a munkahelyére, már csak panaszkodni tudott a fájdalmairól.

 

A nap végére eljutott odáig, hogy nem bírja tovább, és inkább mezítláb megy haza. Amikor végre valahára hazaért, azonnal bevett egy fájdalomcsillapítót és lefeküdt aludni.

 

A videóhoz lapozz!

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket