Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További részletek itt!

Férfi és nő közötti igaz barátság létezik-e

hirdetes

Lehet-e férfi és nő között igaz barátság?

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Évszázados kérdés már, hogy férfi és nő között lehet-e igaz barátság vonzódás nélkül. Már régóta izgatja a fantáziáját az embereknek. Most megtudhatod az igazságot!
 

Igaz barátság férfi és nő között

Számos híres személy, mint például Freud és Shakespeare lehetetlennek vélte az ellentétes neműek közötti igaz barátságot, arra hivatkozva, hogy mindig is marad a háttérben vonzalom egymás iránt.


Az azóta lezajlott társadalmi és szocializációs változások miatt azonban elképzelhető, hogy ez a fajta barátság már lehetséges?

 

Ha valaki ellentétes neműekkel barátkozik, annak számos előnye van. Többek között például segítik megérteni a másik nemet, akár még a szerelmi kapcsolatok terén is. Az ilyen jellegű párbeszédek miatt nő az elfogadás képessége a másik nem irányában. Azonban, ha gyakorlatról beszélünk, akkor mindig is problémás az ellentétes nemű barátság, hiszen ez féltékenységet, pletykákat szülhet és összezavarhatja a családokat. 

hirdetes

 

A vegyes barátságok általában gyermekkorban és serdülőkorban elfogadottak, de nagyon ritkán található ez meg a 25-30 éves korosztályban már. 
Meg kell említeni azt a féle társadalmat is most, akiknél például egyáltalán nem elfogadott az ellentétes neműek barátsága... 
 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS
hirdetes
hirdetes
Közösség

Szótár

Nőnap

A nemzetközi nőnap a nők iránti tisztelet és megbecsülés kifejezésének napja, amelyet 1917... Tovább

Város

A város olyan közigazgatási egység, aminek jogilag meghatározott státusza van, általában... Tovább

Tovább a lexikonra