Egy férfi megtapasztalta, hogy mit éreznek a nők szülés közben

Így éli meg egy férfi a szülés fájdalmait – a hangja mindent elárul!

Szerző: kvothe - 2017.01.28.

Nők reakcióit már gyakran láthattuk, de nem minden nap találkozunk olyan férfival, aki éppen szülési fájdalmaktól szenved – most mutatunk egyet!

Egy férfi megtapasztalta, hogy mit éreznek a nők szülés közben

Mi férfiak nehezen tudjuk elképzelni, hogy miken mehet át egy nő, amikor világra hoz egy gyermeket. Tény, hogy ez egy csodálatos esemény, de a hölgyek számára olyan fájdalmakat jelent, amiket mi el sem tudunk képzelni (na persze mi is tudnánk mondani néhányat, amit egy nő sosem érezhet).

 

Egyszer hallottam egy leegyszerűsített összefoglalót ezekről az „élményekről” – olykor percekig tartó, intenzív fájdalom (egy tízes skálán valahol 6 és 10 között), ami órákon keresztül kínozza az ember testét. És ez még csak a vajúdás, mert az igazi megmérettetés, azaz a szülés, csak ez után következik.

 

 

Bár mindenki másképpen éli meg, a nők arcát elnézve nem csoda, hogy sokan titokban azt kívánják, bár a férfiak feladata lenne ezt végigcsinálni. De mégis hogyan tapasztalhatná megy ezeket az ellenkező nem? Szerencsére(?) az orvostudomány erre is talált megoldást!

 

Penn Holderness egy anyák napja alkalmából vállalta, hogy felesége jelenléte mellett befekszik egy szülőágyra és aláveti magát a szülés-szimulátornak.

 

 

A férfi testhelyzete és öltözéke is megfelel az eredeti körülményeknek, amit eleinte szórakoztatónak és kissé feleslegesnek talált, de amint az orvos elkezdi növelni a fájdalomszintet, Penn arcáról egy csettintésre eltűnik a mosoly!

 

Lássuk a videót a következő oldalon!

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket