Így rendezz be egy luxus hangulatú férfibarlangot!- Szuper tippek saját férfibarlangod kialakításához!

Szuper tippek álmaid férfibarlangjának berendezéséhez, méghozzá luxus stílusban!

Szerző: Cintia - 2022.02.21.

Mindkét nemnek szüksége van egy helyre otthonában, ahová egy kicsit elmenekülhet, ha magányra vágyik és amit a magáénak nevezhet. Valljuk be, hogy a legtöbb helyen a nappalit, a hálószobát és a fürdőszobát, lényegében az egész lakást leginkább a nők rendezik be. Így a férfiaknak mindenképp szükségeltetik egy saját szoba, melyet maguk alakíthatnak ki, saját elképzeléseik szerint. Az alábbiakban összeszedtük nektek, hogyan tudjátok kialakítani a saját szentélyeteket méghozzá luxus stílusban!

férfibarlang

Szín és stílus

Egy igazi férfibarlang színeiben is tükrözi a férfiasságot. A lényeg, hogy válassz ki egy domináns színt. Egy sötét falszín alkalmazásával és a megfelelő kiegészítőkkel igazán férfias luxus hatást lehet elérni. Bátran alkalmazz tehát sötétszürke, sötétkék, de akár fekete színt is, amennyiben ezeket világosabb árnyalatú bútorokkal és dekorációs elemekkel kombinálod, a tökéletes végeredményt fogod kapni. Fontos, hogy kiválaszd a hozzád legközelebb álló stílust is. Dönthetsz modern vagy akár rusztikusabb vonal mellett is, a luxus hatást több stílusban is ellehet érni. 

Alapvető berendezések

Kötelező bútordarab egy nagy és kényelmes kanapé vagy több kényelmes fotel, ahol te és barátaid is kényelmesen eltudtok helyezkedni egy összejövetel alkalmával. Egy barna vagy fekete bőrkanapé tökéletesen megteremtheti a luxust. Ehhez már egy nagyképernyős tévé is dukál és már kész is a meccsek és akció filmek nézésének fő helyszíne.

Egy ovális asztal sem hiányozhat, főleg, ha szerettek nagy kártyapartikat rendezni. A megfelelő világításról sem szabad megfeledkezni. Gyönyörű exklúzív csillárok (exclusive chandeliers) segítségével fokozhatod a luxus érzést, és ne aggódj, biztosan találsz köztük igazán férfias darabot is. Ugyanakkor gondoskodj a hangulatvilágításról is, mely a pihenéshez és filmnézéshez jól fog jönni. 

Fontos, hogy figyelj ezen bútorok elhelyezésére, maradjon nyitott a tér, és még véletlenül se szeparálja el egymástól az egyes helyiség részeket. Hiszen amennyiben többen is összegyűltök, szeretnétek együtt élvezni a programokat. 

 

 

 

 

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket